33 χρόνια on air - Η Λάρισα ακούει το δικό της ραδιόφωνο

Με την καλύτερη μουσική ο Ρυθμός Λάρισας 98,8 παίζει με τις ελληνικές και ξένες επιτυχίες του σήμερα αλλά και με κομμάτια από το χθες, που η μουσική τους μνήμη μας κάνει να τα αγαπάμε ακόμα περισσότερο μόλις τ' ακούμε.

Η πρώτη φορά που βγήκαμε στον αέρα ήταν το 1989 και όλοι τότε μας γνώρισαν σαν Ράδιο Φιλιππούπολη. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και άλλαξαν πολλά. Τίποτα όμως δε στάθηκε αρκετό για να αλλάξει αυτό που λέμε «φανατικοί ακροατές» του σταθμού μας, ακόμη κι όταν αυτός έγινε πια Ρυθμός 98,8 , εξακολουθώντας να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών σας μεταξύ των ραδιοφωνικών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας..

To No 1 ανερχόμενο ραδιόφωνο της Λάρισας ανανεώνεται και συνεχίζει με πολλές εκπλήξεις!

Kαμία εβδομάδα δεν είναι πια ίδια στο πιο κεφάτο και δυναμικό ραδιόφωνο! Δευτέρα με Παρασκευή 7 με 10 το πρωί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Σταμάτης Din Dan Done και η Ιωάννα Λάιου έρχονται για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Λάρισα, στο νέο πρόγραμμα του Ρυθμού 98,8, γιατί το πρωινό μας πρέπει να ξεκινάει με γέλιο, κέφι και ενέργεια!Ραδιοφωνικές φάρσες, παιχνίδια, δώρα, ξεκαρδιστικές ενότητες ... είτε το αντέχετε, είτε όχι!

New entry φέτος για 1η χρονιά στο πρόγραμμα του Ρυθμού Λάρισας 988 η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και στιχουργός Ναταλία Γερμανού παίζει καθημερινά 11 με 1 στον αέρα του αγαπημένου σας σταθμού!

Η ενημέρωση δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του Ρυθμού 98,8. Κάθε μία ώρα από τις 11:00πμ έως 15:00μμ το δελτίο καιρού δίνει την καθημερινή πρόγνωση.

Το πιο ανεβαστικό δικό σας TOP20 παίζει καθημερινά στις 12.00μμ,όπως εσείς ψηφίζετε μέσα απο το site τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Καθημερινά παίζει δυνατά το τραγούδι της ημέρας!Τραγούδια που εσείς αγαπήσατε,καινούρια & παλαιότερα,τα οποία ζητάτε να παίζονται σε μεγάλη συχνότητα μέσα στην ημέρα!

Καθημερινά 6 με 8 το απόγευμα η Σμάρω Γεωργίου έρχεται on air με την εκπομπή "Όλα παίζουν"! Ένα πλούσιο μαγκαζίνο που περιλαμβάνει μουσική,showbiz,διαγωνισμούς,μόδα,σχόλια… μας ψυχαγωγεί καθημερινά! Μείνετε συντονισμένοι και πολλες εκπλήξεις...έρχονται!

Και τα Σαββατοκύριακα έχουν πολύ... Ρυθμό 988!!!! Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 o Valentino mixάρει μόνο επιτυχίες! Non stop mix με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Ρυθμό 988!!!

To No 1 ραδιόφωνο της Λάρισας σε επιτυχίες αλλά και σε ακροαματικότητα ανανεώνεται συνεχώς προσφέροντας διασκέδαση & ψυχαγωγία στους ακροατές του!

Τη δυναμική αυτή εγγυώνται:

 η μεγάλη εμβέλεια και η πολύ καλή ποιότητα του ήχου (καλύπτουμε πλήρως το Νομό Λάρισας και γενικότερα όλη τη Θεσσαλία)

 το φρέσκο πρόγραμμα με "δυνατά" ονόματα πανελλαδικά στο χώρο του ραδιοφώνου(Δημήτρης Ουγγαρέζος,Ναταλία Γερμανού),αλλά και σε τοπικό επίπεδο (Σμάρω Γεωργίου)

 η επικοινωνία μέσα από το facebook,το instagram,το twitter και το site, οι διαγωνισμοί για interactive επικοινωνία με τους ακροατές μας

 η προώθηση του σταθμού τόσο μέσω των παραδοσιακών μέσων αλλά και μέσω των social media

Μπορείτε να συντονιστείτε live και μέσω internet στον παρακάτω σύνδεσμο.

Rythmos 98.80 web player

Ο web player του σταθμού μας σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε αδιάκοπα το Ρυθμό 98,8 σε κάθε συσκευή(κινητή , σταθερή) και είναι συμβατός με όλα τα λειτουργικά συστήματα(android,ios,windows).

Με συνεχή ανανέωση και πολλές εκπλήξεις το site του Ρυθμού 98,8 θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια