Άγιοι Ανάργυροι: Ντυμένη νύφη κηδεύτηκε η 28χρονη Κυριακή!

Άγιοι Ανάργυροι: Ντυμένη νύφη κηδεύτηκε η 28χρονη Κυριακή!

Σπάραξαν οι γονείς και η γιαγιά της!

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, όπου γίνεται η κηδεία της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μόλις έφτασε το λευκό φέρετρο με την Κυριακή, η μητέρα της κατέρρευσε. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έντυσε το παιδί της νύφη για να το θάψει μαζί με τα όνειρα που έκανε για τη ζωή της και της τα έκοψε ο άνθρωπος τον οποίο κάποτε αγάπησε

«Πού το πάνε το παιδί μου; Κούκλα μου, κούκλα, αγάπη μου, ψυχή μου» φώναζε η μητέρα της 28χρονης, την ώρα που τη συνόδευε στην τελευταία της κατοικία.

Οι γονείς και η γιαγιά βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ενώ μετά το τέλος της λειτουργίαςμοιράστηκαν κουφέτα.

Αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι η Κυριακή έφυγε απροστάτευτη και μόνη της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς κανείς να κάνει κάτι για να την προστατέψει.

«Σήμερα γράφεται ο τραγικός επίλογος, όχι μόνο για την Κυριακή, αλλά και για κάθε Κυριακή που είχε όνειρα στη ζωή της και της τα στέρησε κάποιος που είχε αγαπήσει», είπε η ξαδέλφη της 28χρονης.

Σε τραγική κατάσταση και ο πατριός της, ο οποίος χαρακτήρισε την Κυριακή έναν άγγελο.

«Ήταν ένας άγγελος, ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, ένας προικισμένος άνθρωπος. Δε μας τον κακολογούσε, μπορεί να ντρεπόταν, να φοβόταν. Αν μου το είχε πει θα τον είχαν βουτήξει κι εγώ κι ο πατέρας της», είπε.

H 28χρονη Κυριακή δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια, καθώς είχε δει τον 39χρονο κάτω από το σπίτι της. Στο παρελθόν τον είχε μηνύσει για βιασμό και κακοποίηση, αλλά είχε αποσύρει τη μήνυση.

Μάλιστα, όπως έγινε χθες γνωστό, είχε αποβάλει λόγω της κακοποίησης, την οποία δεχόταν από τον πρώην σύντροφό της.

Ο 39χρονος από την άλλη ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς είχε απασχολήσει για βιαιοπραγία, αντίσταση και χρήση ναρκωτικών.