Κατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της!

Κατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της!

Ο μικρούλης θα ονομαστεί Νίκος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, αφού πριν από 1,5 μήνα έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

«Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες. Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε. Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει», είχε δηλώσει η γλυκιά μαμά μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια περνά πολλές ώρες με την οικογένειά της και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, δίχως ίχνος μακιγιάζ, κρατώντας τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της. Σε λίγους μήνες ο μικρούλης θα πάρει το όνομα του παππού του, δηλαδή του μπαμπά της Κατερίνας Στικούδη, Νίκου!