Νίκος Παππάς για Βαγγέλη Περρή: «Το άλλο το “γιουσουφάκι” του μακαρίτη του μιζαδόρου του Θέμου…» – Κινείται νομικά εναντίον του ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1!(video)

Νίκος Παππάς για Βαγγέλη Περρή: «Το άλλο το “γιουσουφάκι” του μακαρίτη του μιζαδόρου του Θέμου…» – Κινείται νομικά εναντίον του ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1!(video)

Ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στο νέο Kingbet Show by bet365 και στον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, κατά την οποία αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και πρόσωπαανάμεσα στα οποία είναι και ο Βαγγέλης Περρής. Μιλώντας για εκείνον ο μπασκετμπολίστας έκανε ένα σχόλια το οποίο τον έκανε έξαλλο.

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο ίδιος εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε και αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει για τον χαρακτηρισμό του.

Ο χαρακτηρισμό του Νίκου Παππά που προκάλεσε το ξέσπασμα του Βαγγέλη Περρή «Ο Λιάγκας έχει ρίξει τις γέφυρές του, βέβαια βάζει το άλλο το "γιουσουφάκι" του μακαρίτη του μιζαδόρου του Θέμου (Αναστασιάδη), τον Περρή. Κάνει το κόλπο "α εγώ είμαι ειρηνοποιός, χώσε εσύ Περρή"», ακούγεται να λέει ο Νίκος Παππάς και ο Βαγγέλης Περρής απάντησε:

«Υπάρχει ένας διαχρονικός ηθικός κανόνας που λέγεται σεβασμός στον νεκρό. Δεν ανοίγεις πόλεμο σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει γιατί βρίσκεται στους ουρανούς. Οι μόνοι που δεν έχουν σεβαστοί τους νεκρούς ήταν οι Ναζί. Οι Ναζί και ο συγκεκριμένος... Πάμε τώρα στο "γιουσουφάκι του μιζαδόρου". Το γιουσουφάκι είναι συγκεκριμένος όρος. Σαν παράδειγμα είναι ο υποτακτικός. Στην πραγματικότητα είναι νεαρό αγόρι συνήθως σε προεφηβική ή πρώιμη εφηβική ηλικία στην υπηρεσία οθωμανού αξιωματούχου, το οποίο, εκτός από εργασία, προσέφερε και σεξουαλικές απολαύσεις στο αφεντικό του.

Εμένα με αποκάλεσε γιουσουφάκι. Δηλαδή είπε αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Παππάς χρησιμοποίησε μια πολύ συγκεκριμένη έκφραση για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτός είμαι εγώ. Εγώ θα πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ χαλαρός πάνω σε μια καρέκλα. Υπάρχει ένας νόμος ο οποίος με προστατεύει.

Καλώ λοιπόν τον κύριο Παππά να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία την οποία ενδεχομένως θα λάβει ως Ευρωβουλευτής και να αντιμετωπίσει αυτά τα οποία είπε με τα επακόλουθά τους. Φυσικά, θα κινηθώ νομικά, εφόσον δεν επανορθώσει με τον ίδιο τρόπο, δημοσίως, θα πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου...».