Ανεβαίνει στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι: Σαρώνει σε προβολές σε όλη την Ευρώπη το “Ζάρι”!

Ανεβαίνει στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι: Σαρώνει σε προβολές σε όλη την Ευρώπη το “Ζάρι”!

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, το οποίο και θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Το «Zari» έγινε πολύ γρήγορα viral και τα social media γέμισαν αντιδράσεις. Σε κάποιους άρεσε πολύ, άλλοι το βρήκαν «περίεργο» και κάποιοι το «έκραξαν». Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι συζητείται και όχι μόνο στη χώρα μας.

Οι φαν της Eurovision το άκουσαν και μοιράστηκαν τα σχόλιά τους στο TikTok, ενώ viral έχει γίνει η αντίδραση ενός Ισπανού youtuber ο οποίος ξετρελάθηκε με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Eurovision 2024: Στη 10η θέση των στοιχημάτων το «Zari» της Μαρίνας Σάττι

Την ώρα, λοιπόν, που τα σχόλια συνεχίζονται, το «Zari» της Μαρίνας Σάττι ανεβαίνει στα στοιχήματα. Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024 φιγούραρε, αρχικά, στην 14η θέση και πλέον έχει σκαρφαλώσει στην 10η!

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες του TikTok σχολιάζουν ότι παρόμοια ήταν και η πορεία του τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο μετά την πρώτη πρόβα σάρωσε.

Όλοι λοιπόν ανυπομονούν να δουν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι επάνω στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε στο πρώτο μισό του β’ ημιτελικού. «Αντίπαλες» χώρες της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2024 θα είναι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Kαι στο Νο 1 του ελληνικού Spotify Chart

Το κομμάτι, που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos, κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις τρεις μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 3.500.000 συνολικές προβολές στο επίσημο κλιπ, περισσότερα από 1.000.000 Spotify streams, Νο 1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, ενώ στα music trends το συναντάμε στο Νο 10 στη Νορβηγία, στο Νο 11 στην Ολλανδία, στο Νο 13 στη Δανία, στο Νο 20 στη Σουηδία, στο Νο 22 στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Νο 23 στην Ιρλανδία και στο Top 50 των παγκόσμιων YouTube Trends.

Την ίδια στιγμή, το «Ζάρι» βρίσκεται στο Νο 1 του ελληνικού Spotify Chart, ενώ η Μαρίνα Σάττι κοσμεί το εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlists της πλατφόρμας: της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece.