Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω αυτοκτονικές τάσεις!»

Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω αυτοκτονικές τάσεις!»

Του ασκήθηκε βία από την αστυνομία!

Στα κρατητήρια βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως αποκάλυψε με βίντεο που ανήρτησε στα social media μέσα από το κελί.

Σύμφωνα με όσα είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Το Πρωινό, η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για το οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα η συνομιλία διεκόπη καθώς τους κατασχέθηκε το κινητό.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο. Με κρατάνε σε αστυνομικό τμήμα γιατί ζητώ να μάθω την αλήθεια. Με έχουν φτάσει στο όριό μου! Δεν θα με φιμώσετε! Μου έχουν πάρει όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, θα μου πάρουν και το σπίτι. Έχω φτάσει τις 80.000 χρέος στην εφορία. Τώρα με φυλακίζουν κιόλας!

Πήρε η δικαστής τον φάκελό μου και είπε “όχι θα πάει με τη σειρά”. Ποια σειρά; Έχω πάει στο ψυχιατρείο, έχω λόγους να δικαστώ! Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση, έχω αυτοκτονικές τάσεις. Με προφυλάκισαν γιατί ζητάω να δικαστώ. Εγώ δεν έχω δικηγόρους, δικηγόρος μου είναι μόνο η αλήθεια», πρόσθεσε.

«Είμαι στο τμήμα του Αιγάλεω και περιμένω την απόφαση του Εισαγγελέα. Μου στραμπουλήξανε και το χέρι! Έλεος! Ποιον έκλεψα, ποιον έχω αδικήσει; Δεν το αγόρασα το οικόπεδό του; Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάει. Ίσως επειδή φωνάζω», ήταν η τελευταία του κουβέντα στον Γιώργο Λιάγκα.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε νοσηλευτεί στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, καθώς παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.