Όλοι χειροκροτούν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: Ρίσκαρε και βοήθησε να συλληφθεί ο 43χρονος που παρενoχλoύσε 13χρονη!

Όλοι χειροκροτούν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: Ρίσκαρε και βοήθησε να συλληφθεί ο 43χρονος που παρενoχλoύσε 13χρονη!

Τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε την Αστυνομία να συλληφθεί ο 43χρονος που παρενοχλούσε την ανήλικη κοπέλα έδειξε σε βίντεο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος άνδρας παγιδεύτηκε από τον πατέρα ανήλικης ενώ επιχειρούσε να συναντηθεί μαζί της και ο youtuber αποκάλυψε το πώς ακριβώς συνέβη!

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε τον δικό του ρόλο στη συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς ήρθε σε επαφή με την αστυνομία αφότου είχε πρώτα επικοινωνήσει με τον πατέρα της ανήλικης προκειμένου να στήσουν την παγίδα στον 43χρονο.

Στο βίντεο που ανέβασε περιγράφει πώς με τη βοήθεια του πατέρα της μικρής και της αστυνομίας παγιδεύτηκε ο 43χρονος.

«Πώς συνελήφθη ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικο κοριτσάκι 13 ετών!

Ολόκληρο το video έχει ανέβει στο κανάλι μου στο YouTube.

Η ανάρτηση του συγκεκριμένου video στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους υφιστάμενους κινδύνους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργεί η αμεσότητα των μηνυμάτων.

ΣΚΟΠΟΣ είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα.

Ευχαριστούμε πολύ το Τ.Α. Δραπετσώνας, το Α.Τ Δραπετσώνας καθώς και την Άμεση Δράση αλλά και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου αστυνομικό @batarlis_vaggelis για την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση του!»