ΖΑF: Κυκλοφόρησε το συναρπαστικό video του νέου του τραγουδιού «ΜΑΧΗ»

ΖΑF: Κυκλοφόρησε το συναρπαστικό video του νέου του τραγουδιού «ΜΑΧΗ»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζει μέσα από ένα συναρπαστικό video το νέο του τραγούδι «ΜΑΧΗ».

Η «ΜΑΧΗ», που αποτελεί sequel του προηγούμενου single του ΖAF, του «Καπνός», τόσο μουσικά, όσο και ως video, διαδραματίζεται μία νύχτα με πανσέληνο, με την ιστορία αγάπης να διαδραματίζεται πλέον σε μία νέα, απόκοσμη, πραγματικότητα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Danny Ntarlas και το σενάριο έγραψε ο ZAF.

Η «ΜΑΧΗ», ένα σύγχρονο pop τραγούδι, στο οποίο ο ZAF υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή, έρχεται μετά την επιτυχία «Καπνός», αλλά και το mega hit «Πες», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς που μόλις πέρασε, που έγινε πλατινένιο σε πωλήσεις και απόλυτο viral στα social media, ενώ, παράλληλα, ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες και τα DJ sets και παρουσιάστηκε σε ένα μοναδικό ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο ZAF συνεχίζει τις εμφανίσεις του δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, «μαγεύοντας» το κοινό με τις ερμηνείες του και τη σκηνική παρουσία του.

Δείτε εδώ το video clip: