Κηδεία Βασίλη Καρρά: Δεκάδες επώνυμοι τραγουδιστές έδωσαν το παρών!

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Δεκάδες επώνυμοι τραγουδιστές έδωσαν το παρών!

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά έδωσαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του.

Ανάμεσά στους παρευρισκόμενους που ταξίδεψαν μέχρι την Καβάλα για να τον αποχαιρετήσουν, υπάρχουν δεκάδες επώνυμοι τραγουδιστές. Η Δέσποινα Βανδή συνοδευόμενη από τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο, η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Φοίβος, ο Δάντης, ο Σάκης Αρσενίου και ο Χρήστος Μενιδιάτης βρέθηκαν στο Κοκκινοχώρι για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, τον τόπο που μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 10, οπότε και μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να πέρασε στη συμπρωτεύουσα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, ωστόσο, ποτέ δε ξέχασε το αγαπημένο του χωριό. Γι΄αυτό και είχε κάνει μεγάλες δωρεές για έργα στην περιοχή.

Για να τιμήσουν τη μνήμη του, οι δημοτικές αρχές αποφάσισαν να δώσουν το όνομα του Βασίλη Καρρά στον κεντρικό δρόμο του Κοκκινοχωρίου.

Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Το λαϊκό προσκύνημα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Πηγή: star.gr