O ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς σαρώνει με τη No 1 επιτυχία “Μέχρι Τέλους”

O ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς σαρώνει με τη No 1 επιτυχία “Μέχρι Τέλους”

Όλα τα βλέμματα είναι πάνω στον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και στη νέα σαρωτική του επιτυχία «Μέχρι Τέλους», που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music.

Ο εμβληματικός καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το κοινό, έρχεται δυναμικά με νέο ανατρεπτικό τραγούδι το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στα trends του YouTube σε μόλις 12 ώρες κυκλοφορίας.

Σε στίχους και μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη, το «Μέχρι Τέλους» αποτελεί την αρχή του νέου δισκογραφικού κεφαλαίου για τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, με το χαρακτηριστικό του στυλ και την απαράμιλλη πρωτοπορία του. Σε αυτό δηλώνει - όπως μόνο εκείνος μπορεί - «Τους γράφω όλους ξέρεις που, δε με νοιάζει κανένας,

Όλοι έχουν πάντα κάτι να πουν, ο Θεός μόνο ένας,

Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, ούτε με ένοιαζε ποτέ τι θα πουν,

Μέχρι τέλους μόνο αυτό θα ζητάω, να φωνάζεις θέλω να υποταχτώ.

Με ρωτάνε μέχρι που θα το πάω, μέχρι τέλους»

Το «Μέχρι Τέλους» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video σε σκηνοθεσία Steven Airth & Spiros Kapsilis, με έντονη δράση, εντυπωσιακό φωτισμό και μοναδική ενέργεια γυρισμένο on location στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Σε αυτό μαθαίνουμε και την πραγματική ιστορία πίσω από τον τίτλο του τραγουδιού από την εμφάνιση έκπληξη του μοναδικού DPG 7000, ή αλλιώς Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που έχει ήδη συζητηθεί! To music video έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας και παραμένει στο No 1 των trends του YouTube τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του ενώ το τραγούδι φιγουράρει και στην κορυφή του Spotify.

Το νέο τραγούδι του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά – «Μέχρι Τέλους» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.