Γιώργος Σαμπάνης: Η ιδιαίτερη ιστορία που διηγείται στο video clip για το «Άλλη Μια Αγάπη»

Γιώργος Σαμπάνης: Η ιδιαίτερη ιστορία που διηγείται στο video clip για το «Άλλη Μια Αγάπη»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μεταμορφώνεται και γίνεται αγνώριστος για το νέο του video clip «Άλλη Μια Αγάπη», υποδυόμενος έναν άστεγο και περιθωριοποιημένο συνάνθρωπό μας, που η μοίρα έριξε στους αφιλόξενους, σκληρούς και κρύους δρόμους της Αθήνας.

Δεν είναι, όμως, τελικά εντελώς μόνος, αφού συναντάει την ανθρωπιά και την παρέα στο πρόσωπο ενός νεαρού (ο γνωστός ηθοποιός Νικόλας Χαλκιαδάκης), με τον οποίο αναπτύσσει μια ειλικρινή φιλία. Είναι ίσως ο μόνος που καταλαβαίνει ότι όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε την ατυχία να βρεθούμε σε αυτή τη θέση από τη μια μέρα στην άλλη.

Με το single «Άλλη Μια Αγάπη», ο ακούραστος hit-maker Γιώργος Σαμπάνης επιλέγει ένα heart-breaking τραγούδι με συγκλονιστικό στίχο από τον ασύγκριτο Νίκο Μωραΐτη για να απευθυνθεί στο κοινό που περιμένει τα τραγούδια του, όπως τη βροχή το χώμα.

Το τραγούδι «Άλλη Μια Αγάπη», όπως άλλωστε και τα συναισθήματα, ξεκινάει σχεδόν βουβά να περιγράφει τον πόνο του χωρισμού και το σαράκι των αναμνήσεων για να περάσει σύντομα σε μια πιο δυναμική ερμηνεία σαν καημός και σαν απελπισία.

Δείτε εδώ το video clip:

mad