«Ελπίζουμε να το παλέψει, ο Θεός είναι μεγάλος»: Δυσάρεστα νέα για τον Βασίλη Καρρά, δυστυχώς ανακοινώθηκαν!

«Ελπίζουμε να το παλέψει, ο Θεός είναι μεγάλος»: Δυσάρεστα νέα για τον Βασίλη Καρρά, δυστυχώς ανακοινώθηκαν!

Ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, Δαμιανός, μιλά για πρώτη φορά για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής.

Δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για τον Βασίλη Καρρά. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας και αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία ώστε να ελέγχεται τακτικά, και να παίρνει την φαρμακευτική του αγωγή. Οι γιατροί συστήνουν ξεκούραση, ηρεμία και παραμονή στο σπίτι.

Ο Δαμιανός λοιπόν, αδερφός του τραγουδιστή μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» στον ANT1 και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, πρώτη φορά για το θέμα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του.

Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες.»

Κλείνοντας, ο αδερφός του ερμηνευτή ανέφερε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”».