Μαριάντα Πιερίδη: Στα 49 της βάζει κάτω 20αρες – Άβαφη και με μικροσκοπικό μαγιό στη Βουλιαγμένη για μπάνιο!(φωτο)

Μαριάντα Πιερίδη: Στα 49 της βάζει κάτω 20αρες – Άβαφη και με μικροσκοπικό μαγιό στη Βουλιαγμένη για μπάνιο!(φωτο)

Το πρωί της Δευτέρας 10/7 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής κι όπως έδειξαν τα ποσοστά τηλεθέασης, το κοινό άνοιξε το «σπίτι» του κι έβαλε αυτή και την παρέα της μέσα! Το άγχος της μεγάλο, όπως μαρτύρησε και η ίδια στον αέρα της εκπομπής! Οι προετοιμασίες ήταν πολλές και είναι λογικό!

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη στη Βουλιαγμένη

Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια απόλαυσε τον καφέ της στην θάλασσα ενώ οι αναλογίες του σώματός της μας υπενθυμίζουν πως καλό θα ήταν να εντάξουμε την γυμναστική στην καθημερινότητά μας!

Μαριάντα Πιερίδη: «Καλοκαίρι Yes όχι καλοκαίρι not έτσι θετικά θα το περάσουμε με εμάς τους τρεις. Γενικά επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε λίγο άγχος το έχουμε εμείς δεν ξέρουμε για εμάς που μας βλέπετε τι θα σας συμβεί ακριβώς».

Τριαντάφυλλος: «Θα περνάμε τέλεια με τα φοβερά κορίτσια μου»

Φελισία Τσαλαπάτη: «Εμείς θα είμαστε εδώ να δροσίσουμε το καλοκαίρι σας, εμείς θα είμαστε εδώ η καθημερινή σας παρέα»

Στην εκπομπή συμμετέχουν επίσης ο Φοίβος Παπαδάκης, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, που θα μεταφέρει τα νέα της επικαιρότητας για Ελλάδα και εξωτερικό και ο Γιάννης Μπούτος.

Να σημειωθεί πως σήμερα αναμένεται να δούμε καλεσμένους στην εκπομπή τον Νίκο Κοκλώνη μαζί με τους νικητές του φετινού J2US Ηρώ και Ιάσονα Παπαματθαίου.