«Ντροπή»: Οι celebrities αντιδρούν για τους Σπαρτιάτες στη Βουλή!

«Ντροπή»: Οι celebrities αντιδρούν για τους Σπαρτιάτες στη Βουλή!

Τι έγραψαν στο Instagram για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είσοδος του κόμματος Σπαρτιάτες, που έχει τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, στη Βουλή.

Οι Σπαρτιάτες μπαίνουν στη Βουλή με ένα ποσοστό που φτάνει το 4,64% και λαμβάνει 12 έδρες. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το εκλπογικό αποτέλεσμα ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης. «35 έδρες στην ακροδεξιά. Δε θέλει ο φασίστας να κρυφτεί», έγραψε στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός.

«Ντροπή», αρκέστηκε να γράψει σε μαύρο φόντο η Δανάη Μπάρκα.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη μιας και χαρακτήρισε «τσίρκο» το εκλογικό αποτέλεσμα για τους Σπαρτιάτες.

Ο Έλληνας ξεχνάει. Εδώ ξεχνάμε οι ίδιοι οι «πρωταγωνιστές» το «βιογραφικό» τους πριν την «καταξίωση». Τα πραγματικά αυθεντικά ξετσιπώματα τους, πριν φορέσουν τη μάσκα του σον σον και τα φτιασίδια της κοινωνικής αναρρίχησης. Δε θα ξεχάσουν οι θεατές τους; Όσο όμως και αν ο Έλληνας ξεχνάει, η αλήθεια δεν αλλάζει. Ο Έλληνας απλά την ξεχνάει, αυτή όμως είναι γεγονός», σχολίασε με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Αθηναίοι ψηφίζουν Σπαρτιάτες. Πού φτάσαμε, ρε», αναρωτήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Γι αυτό απλώνω ξανά πολύ ψηλά τα δυο μου χέρια για να κλέψω λίγο φως από τα λαμπερά αστέρια. Δεν αντέχω εδώ κάτω και κοντεύει να με πνίξει των ανθρώπων η μιζέρια τόσο όσο και η θλίψη», έγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κάτω από τη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα.

«Αν επέλεξες ξαπλώστρα και καλαμαράκι, αργά να γκρινιάξεις για Σπαρτιάτες. Άλλαξε απλά πλευρά. Ντροπή», ανέφερε στο post της η Αφροδίτη Γραμμέλη.