Το φεστιβάλ – θεσμός της νεολαίας στη Λάρισα και η Μαρίνα Σάττι!

Το φεστιβάλ – θεσμός της νεολαίας στη Λάρισα και η Μαρίνα Σάττι!

Ξεκινά σήμερα στη Λάρισα το 3ο Φεστιβάλ νεολαίας, το οποίο θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Για τρίτη χρονιά το δημοτικό συμβούλιο νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει το συγκεκριμένο φεστιβάλ, το οποίο τείνει να γίνει θεσμός και σκοπό έχει να ανοίξει τις πόρτες στην κοινωνία, ώστε να συμμετέχουν νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σ’ αυτό.

Σ’ ένα καλοκαίρι με αρκετά σημαντικά φεστιβάλ είναι η αλήθεια, κάτι που συνεπάγεται σημαντική εξωστρέφεια στην τοπική κοινότητα, η νεολαία εγγυάται ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.

Η θεματική του φετινού φεστιβάλ, λαμβάνοντας υπόψη τις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι οι γνώσεις και οι δεξιότητες των νέων ενεργών πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν work shops, πολιτιστικές εκδηλώσεις, χορoί, συναυλίες, φωτογραφία, αθλητισμός (ποδηλατάδα και techball). Όλες οι δράσεις θα διεξαχθούν στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Δημοτική Πινακοθήκη, στο Γαλλικό Ινστιτούτο και στην Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Κ.Κούμας.

Το πρόγραμμα συναυλιών περιλαμβάνει σήμερα το βράδυ την εντυπωσιακή Μαρίνα Σάττι, στην Κεντρική Πλατεία στις 21:30. Στα live της, η όμορφη τραγουδίστρια παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

Ραντεβού λοιπόν στην Κεντρική πλατεία Λάρισας στις 21:30 για μια γιορτή!