Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας: Ανακαινισμένοι χώροι στην Ογκολογική Κλινική ΓΝΛ – Νέα δωρεά για εκπαίδευση προσωπικού (φωτο & βίντεο)

Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας: Ανακαινισμένοι χώροι στην Ογκολογική Κλινική ΓΝΛ – Νέα δωρεά για εκπαίδευση προσωπικού (φωτο & βίντεο)

Παραδόθηκαν σήμερα οι ανακαινισμένοι χώροι της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά από εργασίες που αποτέλεσαν δωρεά της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας…

Η δράση αυτή έγινε με τα έσοδα από το Spring Bloom Bazaar στις 2 Απριλίου 2023 καθώς επίσης και από τα έσοδα του Κραυξίδειου Αγώνα στις 9 Απριλίου 2023. Οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν αφορούν ανανέωση και βάψιμο 715τμ των τοίχων της κλινικής, όπως επίσης την αγορά και τοποθέτηση 2 κλιματιστικών και 3 τηλεοράσεων. Υπογραμμίζεται πως ο Εικαστικός Καλλιτέχνης Λάζαρος Μαράβας θα δωρίσει 2 από τα έργα του για να τοποθετηθούν στην Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρης Βλαχάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας για τη δωρεά και αναφέρθηκε σε περαιτέρω στήριξη και ενίσχυση της Ογκολογικής Κλινικής το προσεχές διάστημα. Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας Ράνια Σουλτούκη έκανε ειδική μνεία τόσο στη δράση που παραδόθηκε σήμερα, όσο και στη νέα δωρεά που αφορά την εκπαίδευση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Ογκολογικής Κλινικής τόσο σε ότι αφορά τεχνικές αποφόρτισης, όσο και σε μεθόδους διαχείρισης του ασθενούς.

πηγή:larissanet.gr