Σακίρα: Τραγουδάει με τους γιους της το νέο της τραγούδι!

Σακίρα: Τραγουδάει με τους γιους της το νέο της τραγούδι!

Η Σακίρα αφού κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Acrostico» δημοσίευσε νέο βίντεο όπου το τραγουδάει με τους γιούς της.

 

Η Σακίρα έχει αναφέρει πως το νέο τραγούδι είναι ένας φόρος τιμής για την «παντοτινή αγάπη» και το έχει αφιερώσει στα δυο της παιδιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως με το πρώτο γράμμα από κάθε στίχο της πρώτης στροφής, σχηματίζεται το όνομα του γιου της «Milan» ενώ στη μέση του τραγουδιού το ίδιο γίνεται με το άλλο της παιδί, τον «Sasha».

H ίδια η Κολομβιανή τραγουδίστρια στην ανάρτησή της στο Instagram μιλάει με τρυφερότητα για τα δύο της παιδιά.

«Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του. Και οι δύο έχοντας βρεθεί δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι που είναι αφιερωμένο σε αυτούς, μου ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό. Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας».

Πηγή: lifo.gr