Γιώργος Βογιάτζης: «Είναι πολύ δύσκολο να…» – Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την συμμετοχή του στο “Ιησούς από την Ναζαρέτ”

Γιώργος Βογιάτζης: «Είναι πολύ δύσκολο να…» – Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την συμμετοχή του στο “Ιησούς από την Ναζαρέτ”

«Έχω κάνει και άλλες ωραίες ταινίες αλλά αυτή ήταν από τις καλύτερες»

Το πρωί της Κυριακής (9/4) με αφορμή τις μέρες που έρχονται, στην ψυχαγωγική εκπομπή «Είμαστε μαζί» συνδέθηκε τηλεφωνικά ο Γιώργος Βογιάτζης. Ο σπουδαίος ηθοποιός, που κάνει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό λαμπρή καριέρα, μίλησε στην εκπμοπή του ΑΝΤ1, για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία, «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ».

Ο Γιώργος Βογιάτζης, πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην δυσκολία του να καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους ηθοποιούς, παγκοσμίου φήμης, αλλά αποκάλυψε και μερικά παρασκήνια της ταινίας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βογιάτζη για τον "Ιησού από την Ναζαρέτ"

«Είναι πολύ δύσκολο να θυμάμαι, αλλά ήταν καταπληκτική εμπειρία. Όλα έγιναν πραγματικά, δεν υπήρχαν οι πόλεις, χτιστήκαν, δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα. Ήταν η πρώτη φορά που υπήρχαν 50 διάσημοι ηθοποιοί σε μια σειρά.

Τον ρόλο τον κυνήγησα γιατί πρώτα ήμουν στο Λος Άντζελες και προσπάθησα να πάρω τον ρόλο αλλά ο παραγωγός δεν ήθελε. Ήθελε μόνο άνδρες ξένους, μετά πήγα στη Ρώμη και επέμενα στον Τζεφιρέλι, μόλις τον είδα είπε ότι αμέσως θα κάνω αυτό τον ρόλο μου έβρισκε μια ηρεμία στα μάτια μου. Όταν πρωτοείδα τον Ρόμπερτ Πάουελ δεν το πίστευα ότι αυτός θα κάνει τον Χριστό γιατί δεν του έμοιαζε καθόλου στη ζωή. Μετά που τον φτιάξανε στα γένια και στα μαλλιά ήταν ίδιος. Είχε το εξής πλεονέκτημα επειδή δεν έβλεπα καλά φόραγε μεγάλα γυαλιά, όταν έβγαζε τα γυαλιά τα μάτια του δεν κουνάγανε καθόλου μας κοίταγε κατευθείαν. Καθόλου δεν έβλεπε!

Έχω κάνει και άλλες ωραίες ταινίες αλλά αυτή ήταν από τις καλύτερες και είναι η μόνη που παίζεται συνέχεια, μέχρι και σήμερα. Ακόμη με παίρνουν από την Χιλή να κάνω skype και να μιλήσω για τον Χριστό. Τόσο πολύ επιτυχία δεν την περιμέναμε, γιατί δεν είχε συμβεί ποτέ σε ταινία με τον Χριστό να έχει τέτοια επιτυχία», είπε ο Γιάννης Βογιάτζης.