Ο CEO του Netflix Τεντ Σαράντος τίμησε τον Παπακαλιάτη σε ένα party με stars με ελληνικό αίμα!

Ο CEO του Netflix Τεντ Σαράντος τίμησε τον Παπακαλιάτη σε ένα party με stars με ελληνικό αίμα!

Οι Ελληνες του Hollywood «δόξασαν» τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Πρώτος και καλύτερος ο CEO του Netflix Τεντ Σαράντος, ο οποίος οργάνωσε προς τιμήν του μια ειδική προβολή της σειράς «Maestro» στο Λος Αντζελες και στη συνέχεια ένα dinner party, όπου παρευρέθηκαν πολλά διεθνή αστέρια με ελληνικό αίμα, όπως ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και η Μαρία Μενούνος.

Η τηλεοπτική ιστορία του δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει στους Παξούς για να οργανώσει ένα φεστιβάλ και μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα και ενός εγκλήματος προβάλλεται παγκοσμίως εδώ και μερικές μέρες, έχοντας εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο top 10 της πλατφόρμας σε περισσότερες από 30 χώρες της υφηλίου.

Με αφορμή, λοιπόν, το επιτυχημένο ξεκίνημα του «Maestro in Blue», όπως είναι ο διεθνής τίτλος του σίριαλ, ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνων σύμβουλος στο Netflix, ο Ελληνοαμερικανός Τεντ Σαράντος, θέλησε να τιμήσει τον δημιουργό, όπως και συνέβη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη μάζωξη των διάσημων Ελλήνων του Hollywood, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του. «Ενα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του ‘‘Maestro in Blue’’ στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία γι’ αυτό που έζησα εδώ στο Λ.Α. και για την καταπληκτική υποδοχή» έγραψε στην ανάρτησή του, την ώρα που και η Μαρία Μενούνος και ο Τζον Στάμος τον αποθέωναν στα social media. «Δώστε σημασία στο ‘‘Maestro in Blue’’ στο Netflix. Μια ελληνική παραγωγή. Ετσι όλοι οι Ελληνες εμφανιστήκαμε για να τη στηρίξουμε χθες το βράδυ» ανέφερε η Μαρία Μενούνος. «A big fat greek προβολή (σ.σ.: λογοπαίγνιο με την ταινία “My Big Fat Greek Wedding”).

Σας ευχαριστούμε που φιλοξενήσατε μια υπέροχη βραδιά τιμώντας την ελληνική αφήγηση» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας «πρωταθλητή Ελληνα σκηνοθέτη» τον Χριστόφορο. «Ευχαριστούμε τον ατρόμητο Ελληνα ηγέτη μας Τεντ Σαράντος, που έφερε την εκπληκτική δουλειά ενός ταλαντούχου, όμορφου νέου, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τη σειρά του ‘‘Maestro in Blue’’. Πρέπει να δείτε αυτήν την υπέροχα φτιαγμένη σειρά, που γυρίστηκε στην πατρίδα μας» σχολίασε από την πλευρά του ο Τζον Στάμος.