Γιώργος Δασκαλάκης: «Ξανάβαλα καθρέφτες στο δωμάτιο» – Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε!

Γιώργος Δασκαλάκης: «Ξανάβαλα καθρέφτες στο δωμάτιο» – Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε!

«Είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα και στη σύντροφό μου ετοιμάστε με. Δεν ένιωθα καλά»

O Γιώργος Δασκαλάκης δίνει μια γενναία μάχη εδώ και μήνες με τον καρκίνο. Τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται ήταν ενθαρρυντικά και χαρακτηριστικά του ότι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται. Ο Γιώργος Δασκαλάκης εξήγησε ότι δεν υπάρχουν μεταστάσεις του καρκίνου σε συνομιλία που είχε με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Όταν πήγαμε Αθήνα και κάναμε το PET scan μετά από 30 χημειοθεραπείες που έχω κάνει, το ανησυχητικό είναι να μην έχει κάνει μετάσταση στο σωματάκι σου. Δεν έκανε. Όταν ξεκίνησα τη χημειοθεραπεία μου ήμουν στάδιο 4. Καταφέραμε να το ρίξουμε στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Είμαι στο κρεβάτι μου. Είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα και στη σύντροφό μου ετοιμάστε με. Δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση. Δεν μπορούσα πια να περπατήσω, να κινηθώ.

Όπως και τώρα. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε καλά. Μου έδωσε δύναμη όλο αυτό. Λέω ότι κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά. Θέλω να δώσω θάρρος σε όσους περνούν αυτό που περνώ ότι όντως υπάρχει ελπίδα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Δασκαλάκης αυτό το διάστημα βρίσκεται στο κρεβάτι και κάνει ενέσεις αντιπηκτικές, ανάμεσα σε άλλες αγωγές που κάνει και λαμβάνει πολλά φυλαχτά από τον κόσμο που δείχνει έτσι τη συμπαράστασή του.

«Είχα απογοητευτεί τα Χριστούγεννα. Τις δύο εβδομάδες που ήρθε ο αδελφός μου να με δει με “χτύπησε” από τη μία μέρα στην άλλη», περιέγραψε και σχολίασε ότι δεν τον ενοχλεί το μπαστούνι τόσο. Επιπλέον αναφέρθηκε σε σχόλια που μπορεί να γίνονται όταν βγαίνει για λίγο έξω σχετικά με την εικόνα του. «Δεν ντρέπομαι που είμαι έτσι. Δεν είμαι όμορφος; Εδώ και έναν μήνα ξανάβαλα καθρέφτες στο δωμάτιο τους είχα βγάλει όλους», είπε.

«Παλέψτε το γιατί ο μπάσταρδος αυτό τον καρκίνος μπορείτε να τον νικήσετε», είπε ο Γιώργος Δασκαλάκης στέλνοντας το μήνυμά του σε όσους αντιμετωπίζουν την ασθένεια.