Άρης Πορτοσάλτε: Το τηλεφώνημα στην Κατερίνα Καινούργιου και η νέα κόντρα ανάμεσά τους!

Άρης Πορτοσάλτε: Το τηλεφώνημα στην Κατερίνα Καινούργιου και η νέα κόντρα ανάμεσά τους!

Άρης Πορτοσάλτε και Κατερίνα Καινούργιου είναι τα πρόσωπα της τηλεόρασης που «ανταλλάσσουν» τηλεφωνήματα και κουβέντες αυτή την εβδομάδα στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη!

Νέα κόντρα ξέσπασε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου ανάμεσα αυτή τη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Άρη Πορτοσάλτε μετά από ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media, όπου χωρίς να κατονομάζει έκανε γνωστό ότι «δημοσιογράφος» της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει.

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…» έγραψε σε story στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» που εμφανίζεται καθημερινά, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «πολλή παραποίηση» και ζήτησε από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους», είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη, μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, αλλά μπορώ να βάλω έναν στοιχειώδη κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου, σημαίνει ότι ακούω κάτι αλλά δεν καταλαβαίνω. Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή!

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».