Ο Τάκης Ντελής μιλάει για την επένδυση σε γήπεδα padel του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Λάρισα και δίνει λεπτομέρειες για τη συμφωνία!

Ο Τάκης Ντελής μιλάει για την επένδυση σε γήπεδα padel του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Λάρισα και δίνει λεπτομέρειες για τη συμφωνία!

Ενθουσιασμό έχει σκορπίσει στους Λαρισαίους η είδηση που αποκάλυψε πρώτο το onlarissa.gr, ότι η εταιρεία συμφερόντων του διάσημου ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα επενδύσει στη Λάρισα, με την δημιουργία μεγάλου συγκροτήματος 18-20 γηπέδων padel, του ανερχόμενου αθλήματος που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο της ενοικίασης υπογράφηκε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας μεταξύ της μεσιτικής εταιρίας και της λαρισινής και με ρήτρα εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε το project να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αρχή των εργασιών το καλοκαίρι του 2023.

Μετά λοιπόν τη Σουηδία και την Ιταλία, όπου φέτος θα λειτουργήσει νέο αθλητικό κέντρο Padel στο Μιλάνο, η Λάρισα και η Ελλάδα είναι ο επόμενος σταθμός της «Padel Zenter»!

Όπως είχε γνωστοποιήσει το onlarissa.gr οι γηπεδικές εγκαταστάσεις θα γίνουν στον χώρο όπου στεγαζόταν για πολλά χρόνια τα «Χίλια Χείλια» και το «Ποτάμι» ιδιοκτησίας του Τάκη Ντελή.

Ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας και σπεσιαλίστας στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης πολλές δεκαετίες τώρα, μίλησε για το θέμα, στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», αναφέροντας ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το οικόπεδο λόγω πολεοδομικών θεμάτων και πως η χρήση του επιτρέπεται αποκλειστικά για αθλητικούς χώρους, καθώς δεν μπορεί να γίνει ανέγερση μεγάλου οικοδομήματος στην περιοχή. Μάλιστα σημείωσε συγκεκριμένα: «Η οικογένεια που έχει το οικόπεδο 14 στρεμμάτων το μίσθωσε για κάποια χρόνια στην εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς για τις εγκαταστάσεις padel. Πρόκειται για ζώνη πλημμυρών και δεν εκδίδεται οικοδομική άδεια», διευκρίνισε ο κ. Ντελής.

Μάλιστα έδωσε την λεπτομέρεια πως «τα γήπεδα θα δημιουργηθούν στον χώρο του πάρκινγκ που είχα ασφαλτοστρώσει. Θα στηθούν περίπου 18 με 20 γήπεδα padel στο συγκεκριμένο οικόπεδο».