Άσπα: Επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο!

Άσπα: Επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο!

Οι «Παλιές Φωτογραφίες» είναι ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι με σύγχρονη ενορχήστρωση!

Η Άσπα, ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, υποδέχεται το 2023 με ολοκαίνουργια επιτυχία.

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο τα τραγούδια της παίζουν δυνατά σε κάθε γωνιά της χώρας, ξεσηκώνοντας τους ακροατές. Η διπλά πλατινένια «Στάχτη» βρέθηκε στα 30 δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στα ραδιόφωνα για το 2022, ενώ και τα τρία singles της («Στάχτη», «Oh No» & «Έλα») βρέθηκαν στο Νο1 των YouTube Trends, αλλά και στις πρώτες θέσεις του Spotify Top200.

Χάρη στην ιδιαίτερη λαϊκή χροιά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, η Άσπα καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα με κάθε της δισκογραφικό εγχείρημα. Έτσι και τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με μια διαφορετική μουσική πρόταση σε σχέση με όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από την ίδια: ένα δυναμικό ερωτικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Παλιές Φωτογραφίες», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

Οι «Παλιές Φωτογραφίες» είναι ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι με σύγχρονη ενορχήστρωση, που σε συνδυασμό με την στιβαρή ερμηνεία της Άσπας δημιουργούν ένα συγκινητικό για τους ακροατές αποτέλεσμα. Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί μέσα από την πλατφόρμα του TikTok, αφού πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα το απόσπασμα που δημοσιεύτηκε είχε συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο σύνολο από όλες τις αναδημοσιεύσεις.

Δείτε εδώ το video clip: