Με θάρρος και δύναμη: Η Ρεγγίνα Μακέδου βγάζει το τουρμπάνι και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο!

Με θάρρος και δύναμη: Η Ρεγγίνα Μακέδου βγάζει το τουρμπάνι και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο!

Ένα σπουδαίο μήνυμα και δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες από μια αληθινή μαχήτρια της ζωής!

Η Ρεγγίνα Μακέδου έχει μιλήσει πολλές φορές για τον αγώνα που δίνει κατά της λευχαιμίας μέσα από τα social media. Πρόσφατα είχε μιλήσει για τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, που μπορεί να σώσει ζωές κι ευχαρίστησε τον «άγνωστο» δότη που έσωσε και τη δική της ζωή.

Η Ρεγγίνα Μακέδου προχώρησε σε μία νέα μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιανουαρίου. Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του DWTS δημοσίευσε δύο συγκλονιστικά στιγμιότυπα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε με μία νέα δημοσίευση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο εικόνες από το «πριν» και το «μετά» της χημειοθεραπείας, συνοδεύοντας τις εικόνες από ένα μακροσκελές και συγκινητικό κείμενο.

Το κείμενο της Ρεγγίνας Μακέδου στο Instagram

Δες τις δυο φωτογραφίες! Ξέρεις τι είναι φαρμακο;Χημεία;Κορτιζόνη; Ξέρεις τι είναι εκτός από όσα τραβάς να βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη παραμορφωμένο; Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοιτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη,όμως τις καταλαβαίνω… και μετά λέω θα γίνει ξανά όπως πριν…και μένα μου τα παν άλλες κοπέλες που το πέρασαν, κοιτα να γίνεις καλά και όλα σιγά σιγά με τον καιρό θα αρχίσουν να επανέρχονται! Πρώτα όμως η υγεία μας! Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί ξανά και ξανά και ξανά… δεν μου ήταν ευχάριστο όχι! Πίστευα όμως τα κορίτσια που μου έδιναν δύναμη και γώ θέλω εσυ να πιστέψεις εμένα!!! Και τα μαλλιά θα βγουν και το πρόσωπο θα φτιάξει συγκεντρωσου στον αγώνα σου και όχι στην εμφάνιση σου σε παρακαλώ!!! Άλλωστε είσαι πάντα όμορφη δες το!!! #cancerfighter #face #positivevibes #nevergiveup