Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το έμφραγμα που υπέστη!

Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το έμφραγμα που υπέστη!

Ποιους ευχαρίστησε ο γνωστός τραγουδιστής;

Το σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα με C-130 από τη Λήμνο όπου βρισκόταν.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το πρόβλημα υγείας, ο αγαπημένος τραγουδιστής ευχαρίστηκε όλους όσοι ανησύχησαν, δηλώνοντας «πολύ συγκινημένος» για το κύμα αγάπης που δέχθηκε.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως ό,τι έγινε ήταν «μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας!» κι ανέφερε πως αυτήν τη στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι καλά στην υγεία του κι είναι σε «στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω ολοκαίνουργιος».

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!!! Ήταν μια περιπέτεια, μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω. Ολοκαίνουριος. Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς κ νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο της Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου κ τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση κ αερομεταφορά μου στην Αθήνα. Το Μετροπόλιταν, όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέργη Εμμανουήλ», έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος σε insta story.