Οικειοθελής αποχώρηση ‑ βόμβα από το Survivor All Star!

Οικειοθελής αποχώρηση ‑ βόμβα από το Survivor All Star!

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής με ένα επεισόδιο διαφορετικό, με δυναμικές εξελίξεις από το πρώτο επεισόδιο.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους παλιούς παίκτες στον Άγιο Δομίνικο για να διαμορφωθούν στη συνέχεια οι δύο νέες ομάδες. Διάσημοι και Μαχητές, δηλαδή κόκκινη και μπλε, χωρίστηκαν και το παιχνίδι ξεκίνησε.

Διάσημοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Μαχητές είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Στο πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας κέρδισαν οι Διάσημοι, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την μπλε ομάδα με ένα σημαντικό βάρος στο πρώτο συμβούλιο του νησιού. Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «ισχυρό» Σάκη Κατσούλη. Κάτι που μάλλον μέτρησε και αρνητικά εις βάρος του σχεδιαστή κοσμημάτων μιας και… παμψηφεί η κάλπη έδειξε το δικό του όνομα με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησε στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό μας τη Δευτέρα ο Νίκος Παρτσώλης, πριν από λίγες ώρες συνέβη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι πρόκειται για γυναίκα, δίχως να αποκαλύψει το όνομά της. Κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχώρησε είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε κάποια προβλήματα υγείας με τον αυχένα της.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε μόνο ότι στην απόφασή της αυτή θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογικοί λόγοι. Έχει συμβεί κάτι που επιβαρύνει την ψυχολογία της.