Πάνος Κιάμος: To νέο video clip της μεγάλης επιτυχίας «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» μόλις κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές-έκπληξη

Πάνος Κιάμος: To νέο video clip της μεγάλης επιτυχίας «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» μόλις κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές-έκπληξη

Ο Πάνος Κιάμος, με την καλλιτεχνική ελευθερία που τον ξεχωρίζει, αποδεικνύεται πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργική σύνθεση επίκαιρων μουσικών ειδών και τάσεων.

Αυτή τη φορά με το νέο single «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», πιάνει για μια ακόμη φορά τον μουσικό σφυγμό της εποχής με ένα απόλυτα χορευτικό υβρίδιο λαϊκού τραγουδιού και rap, με την πολύτιμη συμμετοχή του OGE.

Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και το απαράμιλλο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή υπογράφουν τη μουσική, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου -και φυσικά ο OGE στα ραπ κομμάτια που ερμηνεύει ο ίδιος.

Από το δυνατό αυτό instant hit της εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σύγχρονο, γεμάτο εκπλήξεις video clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Στη limo του Πάνου Κιάμου και του OGE παρελαύνουν πρόσωπα λαμπερά και αγαπημένα στο κοινό: η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η pop τραγουδίστρια Kianna, η Youtuber Σοφία Black Velour, ο instragrammer @plakaexei Άγγελος Πατσής, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, και, σε φινάλε-έκπληξη, ο hairartist Βασίλης Μπουλούμπασης!

Δείτε εδώ το video clip: