ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ… «Santa Run»: Έρχεται στη Λάρισα…!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ… «Santa Run»: Έρχεται στη Λάρισα…!

Μία μεγάλη γιορτή για όλη τη Λάρισα έρχεται την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί το event «Santa Run».

Ένα party της πόλης γεμάτο ενέργεια & ζωντάνια, γεμάτο θαύματα και χαμόγελα! Διοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Εμπορικού συλλόγου, του ΣΙΚΑΕΛ και του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

«Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας συνδιοργανώνει με το Δήμο Λαρισαίων το 1ο Santa Run στη Λάρισα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, στις 19.00, με αφετηρία το Αρχαίο θέατρο της Λάρισας.

Η διοργάνωση του Santa Run Larissa είναι ένας περίπατος στην πόλη, με συμβολικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον οποίο οι συμμετέχοντες θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την αγορά των στολών από τους συμμετέχοντες, θα διατεθούν από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για τα τμήματα χημειοθεραπείας των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του ΓΝΛ και του ΠΓΝΛ.

Μία γιορτή που αφορά όλη την πόλη, για τον αποχαιρετισμό της χρονιάς, το καλωσόρισμα του νέου χρόνου και την επίτευξη ενός στόχου για καλό σκοπό.

Ένα party γεμάτο θαύματα και χαμόγελα, ανοιχτό σε όλους του πολίτες της Λάρισας, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η διαδρομή, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το μέρος από όπου θα γίνεται η προμήθεια των στολών, θα αναρτηθούν στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων της διοργάνωσης, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Santa Run Larissa».