110 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες ποζάρουν χωρίς μαλλιά και στέλνουν μήνυμα για τον παιδικό καρκίνο!

110 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες ποζάρουν χωρίς μαλλιά και στέλνουν μήνυμα για τον παιδικό καρκίνο!

Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Tόνυ Σφήνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες ποζάρουν χωρίς μαλλιά και στέλνουν ηχηρό μήνυμα.

Με το σύνθημα «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης” 110 σπουδαίοι καλλιτέχνες, φωτογραφήθηκαν χωρίς μαλλιά και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα. Θέλουν με αυτή τη συμβολική φωτογράφιση να εξαλείψουν την στερεοτυπική πεποίθηση ότι η εικόνα αυτή είναι συνώνυμη της αρρώστιας. Η εικόνα τους χωρίς μαλλιά είναι η εικόνα ενός συνανθρώπου που αντιμετωπίζει με δύναμη και αξιοπρέπεια μια παροδική δύσκολη στιγμή στη ζωή του. Είμαστε όλοι δίπλα του για να τον κάνουμε να νιώσει μέλος μιας μεγάλης παρέας

To όλο project ήταν μια ιδέα της εκδότριας του free press περιοδικού Koita, Μαριάμ Νίκου που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα. Αυτή τη φορά η Μαριάμ συγκέντρωσε 110 καλλιτέχνες σε ένα τεράστιο φωτογραφικό project με στόχο να ευαισθητοποιήσει για τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο και να μας προτρέψει να γίνουμε όλοι δότες μυελού των οστών.

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες δέχθηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν χωρίς μαλλιά και με… αναγεννησιακό στιλ και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι άρτιο καλλιτεχνικά. Κυρίως όμως δίνει ένα μεγάλο μήνυμα προς όλους. Tα αναγεννησιακά αυτά πορτρέτα θα συμπεριληφθούν σε ένα λεύκωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών.

110 δημοφιλείς καλλιτέχνες φωτογραφίζονται από το βραβευμένο φωτογράφο Πάνο Ζουλάκη και μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το okmag.

Ανάμεσα στους 110 καλλιτέχνες θα δείτε την Κατερίνα Γερονικολού, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Τόνυ Σφήνο, την Ευριδίκη την Μπέσσυ Μάλφα τον Χάρη Μαυρουδή, τη Δώρα Χρυσικού, τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Άριελ Κωνσταντινίδη και πολλούς άλλους.