Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι…»

Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι…»

Οι δηλώσεις του Ρουβά για την αγάπη που έχει στον Λιγνάδη δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Μέσα από το Podcast του στο News 24/7, ο Λάκης Λαζόπουλος κατακεραύνωσε τον Σάκη Ρουβά και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η μοναχοκόρη του Λάκη Λαζόπουλου.O ηθοποιός και συγγραφέας διαφώνησε με τον τραγουδιστή και, μάλιστα, τόνισε πως ο Σάκης Ρουβάς πάλευε στη διατύπωση και oχι στο νόημα και πως δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί, την επόμενη ημέρα, να αλλάξει τις δηλώσεις του.«O Σάκης Ρουβάς υπήρξε φίλος μου και τον έχω δει στη σκηνή κι έχουμε περάσει ωραίες μέρες κι όλα αυτά που ζουν οι άνθρωποι. Με τις απόψεις του έχω απόλυτη διαφωνία, αλλά ξέρω να ακούω πάντα τη γνώμη του άλλου.

Όμως στη ζωή αυτή υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία προκειμένου να υπάρχει μία κοινή γλώσσα προκειμένου να συνεννοούμαστε. Το βουνό είναι βουνό, η θάλασσα είναι θάλασσα, ο ανήλικος είναι ανήλικος κι ο βιασμός είναι βιασμός»

«Ναι βεβαίως μπορεί να είναι φίλος μας ο βιαστής. Ναι μπορούμε να πέσουμε απ’ τα σύννεφα αλλά δεν μπορεί από το χτύπημα που θα πάθουμε απ’ το πέσιμο να λέμε μαλακίες και να παλεύουμε να υπερασπιστούμε αυτό που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν και δεν τολμούν να υπερασπιστούν», πρόσθεσε με τον δικό του δεικτικό τρόπο ο ίδιος.

«Δημόσιος υπάλληλος της τέχνης»

Μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς, οι τρεις εκ των οποίων αφορούν ανηλίκους, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Είχε τοποθετηθεί μία ζωή σε θέσεις εξουσίας. Είχε τα λιβανιστήρια του Τύπου να μιλούν για το φοβερό του έργο, το οποίο ήταν κατά κανόνα χρηματοδοτούμενο από το κράτος. Ένας δημόσιος υπάλληλος της τέχνης που σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι, που πήρε τον Ρουβά και τον έκανε Διόνυσο στις Βάκχες και του δόθηκε του Ρουβά και το βραβείο Καρόλου Κουν εκείνη την εποχή παρακαλώ».

Ωστόσο, ό,τι κι αν ήταν μέχρι τη στιγμή που του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες περί κατά συρροήν βιασμών, ανήκει στο παρελθόν. «Αλλά είναι βιαστής. Τι πάει να πει συμπάσχω; Πάσχει το θύμα, δεν πάσχει ο βιαστής. Ούτε μπορείς να πηγαίνεις την άλλη μέρα και να λες άλλα και να ισχύουν τα άλλα επειδή τα είπες. Δεν μπορεί όλοι σε αυτόν τον τόπο να κάνουν το ακροβατικό του Άδωνι, το χάρισμα το έχει αυτός μόνο παιδιά, τέλος», σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στο Instagram Story που την επομένη μοιράστηκε ο Σάκης Ρουβάς χωρίς να ζητήσει καμία συγγνώμη κι απλά θέλοντας να τονίσει ότι στηρίζει και τα θύματα βίας.

«Δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα, ούτε να πει κάτι, ας πάρει ένα autocue να το έχει γραμμένο αν δεν μπορεί να συντάξει νόημα. Δύο φορές τον άκουσα να λέει “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος”. Κι ήταν ξεκάθαρος, πάλευε στη διατύπωση, όχι στο νόημα», ανέφερε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος. «Ο Λιγνάδης κατηγορείται με σοβαρό κατηγορητήριο ότι είναι βιαστής. Δεν μπορείς να συμπάσχεις. Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών, γιατί έφερε κι ένα τέτοιο παράδειγμα. Άρα λάθος και ο παραλληλισμός εκτός κι αν αυτή θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή», συμπλήρωσε.