Παπακαλιάτης: Δεν έχω αδικηθεί, έχω αμφισβητηθεί – Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα!(video)

Παπακαλιάτης: Δεν έχω αδικηθεί, έχω αμφισβητηθεί – Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα!(video)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας τηλεοπτικής του σειράς “Maestro”, μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση.

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας τηλεοπτικής του σειράς "Maestro", μίλησε στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο MEGA.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέτρεξε στους σταθμούς της προσωπικής κι επαγγελματικής του πορείας και απάντησε πώς έχει εκλάβει τις κριτικές για τις δουλειές του μέσα στα χρόνια.

"Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες.

Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.