Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις – Τον παρακολουθούσαν έναν μήνα!

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις – Τον παρακολουθούσαν έναν μήνα!

Στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών οδηγήθηκε ο 53χρονος, που φέρεται ότι, βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. Επίσης, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 42χρονος τον οποίο φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη και έχει συλληφθεί βάση εντάλματος. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

«Η κοινή γνώμη θα σοκαριστεί από το ποιος εμπλέκεται στην υπόθεση»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν από έναν 53χρονο επιχειρηματία υπεράνω πάσης υποψίας.

Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό τηλέφωνο του δράστη και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι του, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Κολωνός: Τα ψεύτικα προφίλ μέσα από τα οποία «ψάρευε» πελάτες

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media, όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο με τη 12χρονη για να «ψαρεύει» πελάτες για το ανήλικο κορίτσι. Τα ραντεβού μάλιστα τα κοστολογούσε από 70 έως 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν μαζί του για να κλείσουν ερωτικά ραντεβού με το παιδί.

Ο 53χρονος είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ και για τη 12χρονη, μέσα από το οποίο συνομιλούσε ο ίδιος με τους «πελάτες», υποκρινόμενος το κορίτσι. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του προφίλ και δε γνώριζε τίποτα για την ύπαρξή του.

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι οι αρχές ετοιμάζονται για νέες συλλήψεις. Συγκεκριμένα, βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε ατόμων που είχαν βιάσει το 12χρονο κορίτσι.

Ίχνη των πέντε αυτών ανδρών έχουν εντοπιστεί στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου και η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πολύ κοντά στην ταυτοποίησή τους.

Τα συγκεκριμένα άτομα φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι, το οποίο εντόπισαν μέσω διαδικτύου μέσα από το προφίλ που είχε σχηματίσει ο 53χρονος στα social media. Πάντως εκτιμάται ότι το κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον δέκα άνδρες.

Η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, που φέρεται να βίασε τη 12χρονη.

Πολλοί θα είναι και αυτοί που θα κληθούν να καταθέσουν. Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει κάποιον από αυτούς που πραγματοποίησαν τις αρρωστημένες ορέξεις πάνω της, μετά την ταυτοποίησή τους.

Κολωνός: Στο μικροσκόπιο ο υπολογιστής και το κινητό του 53χρονου

Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών κάνουν φύλλο και φτερό τις ψηφιακές συσκευές του 53χρονου και της 12χρονης.

Μέσα από εξειδικευμένα λογισμικά προσπαθούν να επαναφέρουν μεγάλο ποσοστό ηλεκτρονικών ιχνών, τα οποία μπορεί να έχουν προσπαθήσει να εξαφανίσουν και να ξεκλειδώσουν λογαριασμούς και το icloud.

Επίσης οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο 53χρονος δρούσε μόνος του ή κρύβεται από πίσω κάποιο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών πίσω από αυτόν.

Κολωνός: Υποψίες ότι στην υπόθεση εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Μιλώντας στο Mega η διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου, υποστήριξε ότι η κοινή γνώμη θα σοκαριστεί από το ποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται», είπε.