Ημέρα χαράς – Ημέρα Έναρξης για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας!

Ημέρα χαράς – Ημέρα Έναρξης για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.
Μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη στους σπουδαστές του ΟΜΗΡΟΥ Θεσσαλίας, στο ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και φυσικά στην πόλη της Λάρισας που γιόρτασε μαζί μας, την ανεπίσημη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2022-23.

Εκατοντάδες σπουδαστές κάθε ειδικότητας, από το πρωί έως αργά το βράδυ, πλημμύρισαν τις κεντρικές οδούς Πατρόκλου και Ρουσβελτ, που στεγάζεται το πιο σύγχρονο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Θεσσαλίας, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του μελλοντικούς επαγγέλματος, αλλά και τις υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν ως φοιτητές του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Θεσσαλίας.

Δεν έλειψαν τα δώρα, οι εκπλήξεις, τα κεράσματα, η ξενάγηση στους χώρους μας και φυσικά η γνωριμία με τους εκπαιδευτές.

Από τα highlights της έναρξης, θα ξεχωρίσουμε το ευφάνταστο βιντεάκι στο TikTok που επιμελήθηκε το τμήμα marketing του ΟΜΗΡΟΥ, παρουσιάζοντας τα στελέχη του παραρτήματος της Λάρισας, προκαλώντας το γέλιο και τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, η απόδοση της υποτροφίας σε μια υπερτυχέρη, αλλά και την έλευση ακόμη παππούδων/γιαγιάδων, που γέμιζαν από υπερηφάνεια για την πορεία των εγγονών τους.

Ακόμη πιο σημαντική από τις, καθομολογουμένως, εγκωμιαστικές εντυπώσεις που απέσπασε για την οργάνωση και το κλίμα της έναρξης, ήταν η υπόσχεση που δόθηκε από τη Διοίκηση, ενώπιον σπουδαστών και οικείων τους, ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, πιστό στην παράδοση που έχει χτίσει τόσα χρόνια, θα εξασφαλίσει το μέλλον των φοιτητών, μετατρέποντας το 9/10 αποφοίτους με εργασία στον κλάδο επιλογής τους, σε 10/10.

Ο σπουδαιότερος και πιο ιστορικός Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χώρας, στη Θεσσαλία έχει θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ΙΕΚ πρότυπου σε κάθε επίπεδο, επενδύοντας καθημερινά σε ανθρώπινο και υλικοτεχνικό δυναμικό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

• www.omiros.gr

• ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας: Πατρόκλου 14, 2410 549360

• ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Αθήνας: Ακαδημίας 54, Βερανζέρου 3, Πλατεία Κάνιγγος & Χαριλάου Τρικούπη 4, 210 3806166

• ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή, 210 4190854

• ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Θεσσαλονίκης: Τσιμισκή 45, 2311 256610