«Δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου» – «Έδωσε στεγνά» εκπομπή με στημένες φάρσες ο Γιώργος Λιάγκας!

«Δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου» – «Έδωσε στεγνά» εκπομπή με στημένες φάρσες ο Γιώργος Λιάγκας!

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

 

Μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης (5/10) δεν δίστασε να εκφέρει την δική του άποψη αναφορικά με την φάρσα που σημειώθηκε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" -δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν δίστασε να δώσει στεγνά» εκπομπή λέγοντας πως στο πλαίσιο της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά εγκλήματα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό «Δεν μπορείς να κάνεις φάρσα Τάσο μου αγαπημένε, όταν ο άλλος είναι το πρόσωπο της ημέρας. Δηλαδή κι εγώ μπορώ να πάρω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές. Να πούμε μία αλήθεια στον κόσμο;

Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκαθορισμένες. Θα σε πάρει στις 15.30 ο τάδε να σου κάνει φάρσα. Έτσι γίνονται οι φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε τώρα ψέματα στον κόσμο.Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν και πάλι καλά αντέδρασε…

Επί της ουσίας ήταν άκομψο που τον πήραν τηλέφωνο. Δεν είναι κακή δημοσιογραφία η φάρσα, ούτε ποινικό αδίκημα είναι. Ήταν άκομψο.Τι έχει ο Άρης Καβατζίκης; Ένα φωτοστέφανο που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι; Γιατί αγιοποιούμε κάποιους ανθρώπους; Στενός μου συνεργάτης και φίλος. Επειδή είναι ευγενής ο άνθρωπος πρέπει να κάνει μία απρέπεια. Μίλησε σκληρά, αλλά είχε δίκιο».

Οι πρώτες δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη μετά την φάρσα στον Νίκο Μάνεση

Στην φάρσα που προσπάθησε να κάνει στον Νίκο Μάνεση στον αέρα του Πάμε Δανάη το πρωί της Τρίτης 4/10 σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.

Όπως ήταν ολοφάνερο, ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε που χρειάστηκε να μιλήσει στον αέρα της πρωινής εκπομπής για τον όλο ντόρο που δημιουργήθηκε μετά τα όσα είπε για τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τι είχε πει) με αποτέλεσμα να μην αφήσει τον Άρη Καβατζίκη να του εξηγήσει πως κάνει φάρσα.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν από την μεριά του δήλωσε πως όλο αυτό που έγινε στον αέρα της εκπομπής αντί να ήταν αστείο, όπως ήταν δηλαδή ο στόχος, κατέληξε να γίνεται αρκετά αμήχανο και άκομψο, καθώς ο Νίκος Μάνεσης θεώρησε πως προσπαθούσαν να του αποσπάσουν δηλώσεις.

Ωστόσο, ο Άρης Καβατζίκης τόνισε πως τον εκτιμά και τον σέβεται πολύ και πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον εκνευρίσει και να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

«Εγώ ντρέπομαι να ξέρετε τώρα. ΄Ήρθατε να με ρωτήσετε τώρα τι; Σου απαντάω τώρα γιατί είμαστε συνάδελφο και ντρέπομαι. Ήταν λίγο άβολο. Δυστυχώς αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να εξηγήσω στον κ. Μάνεση τον λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να του αποσπάσουμε μια είδηση. Ότι θέλουμε δηλαδή να κάνουμε ένα ρεπορτάζ. Εμείς δεν θα το κάναμε αυτό στον αέρα. Θέλαμε να του κάνουμε ένα ωραίο αστείο και να γελάσουμε όλοι μαζί. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι απόλυτα τον κ. Μάνεση και τα χρόνια προϋπηρεσίας του στα μέσα είναι περισσότερα από τα δικά μου. Δεν είμαι πολύ μικρός, απλά μπορεί να βρέθηκε σε μια δυσχερή θέση όταν άκουσε πως είμαστε στον αέρα.

Αν πάρω κάποιον άνθρωπο και του πω πως είμαστε στον αέρα και θέλω να μου πεις γιατί συνέβη αυτό, δεν είναι κομψό αλλά δεν είχαμε τέτοια πρόθεση. Τον καταλαβαίνω, τον κατανοώ και του ζητώ συγγνώμη. Αν με άκουγε, θα γέλαγε και αυτός στο τέλος. Θα του έλεγα πως έβλεπα αυτόν το Σαββατοκύριακο και όχι κάποιο κινούμενο σχέδιο. Και πάλι του ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσε να με ακούσει μέχρι το τέλος για το αστείο. Μετά το τέλος της εκπομπής δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο και να τον φέρω πάλι σε δύσκολη θέση, αν ήρθε σε δύσκολη θέση. Θα τον ξαναέπαιρνα τηλέφωνο, δεν θέλαμε να του κάνουμε κακό ούτε μία στο εκατομμύριο. Τρέφω απίστευτη εκτίμηση και είδα και την εκπομπή του το Σαββατοκύριακο», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.