H Έλενα Ακρίτα τελείωσε το GNTM: «Πότε επιτέλους θα μπουν όρια σε αυτό το σκουπιδαριό;»

H Έλενα Ακρίτα τελείωσε το GNTM: «Πότε επιτέλους θα μπουν όρια σε αυτό το σκουπιδαριό;»

Τη δική της, καυστική άποψη για το ριάλιτι μόδας gntm κατέθεσε η Έλενα Ακρίτα. Μέσα από το δημοφιλές Podcast της για το NEWS24/7 η δημοσιογράφος άσκησε σκληρή κριτική στα όσα έχουμε δει στο νέο κύκλο του GNTM.

 

Μεταξύ άλλων η Ε. Ακρίτα σημείωσε:

«Δεν τα βλέπω εγώ αυτά τα reality και δεν το λέω έτσι που το λένε όλοι “Α, εγώ βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ”. Απλά δεν τυχαίνει, τα βρίσκω και λίγο βαρετά, κάθονται όλη μέρα σε ένα σπίτι και μετράνε τα πλακάκια του μπάνιου, κοιτάνε τα ταβάνια. Δεν τα βλέπω, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι έχουν τεράστια απήχηση. Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο, αλλά φαντάζομαι σε πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι και μία χαρά άνθρωποι».

«Θεωρώ πάρα πολύ επικίνδυνο το μήνυμα που υπάρχει κάτω από όλα αυτά τα γεγονότα τα οποία είναι αμιγώς κακοποιητικά. Δηλαδή: Εμφανίζεται μία γυναίκα 80 ετών για να λάβει μέρος σε αυτό το reality μόδας. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Αν δεν μπορεί κάποιος να την προστατεύσει από το σπίτι της ή δεν μπορεί να προστατευτεί μόνη της, τότε ίσως χρήζει κάποιας βοηθείας. Μήπως χρειάζεται κάποιος να τη στηρίξει. Αν δεν υπάρχει κανένας τότε νομίζω ότι οφείλει νομίζω η παραγωγή του reality να προστατέψει αυτόν που θυματοποιείται μέσα από την εκπομπή αυτή».

«Εγώ δεν λέω να έχουν ένα ψυχίατρο αυτές οι εκπομπές και να συζητάνε πριν να δούνε τι είναι ο καθένας. Όμως κι αυτός ο κανιβαλισμός, όπου ό,τι είναι περίεργο, ό,τι είναι αλλόκοτο, ό,τι είναι με τρία κεφάλια και δεν ξέρω τι, το βγάζουμε για να κάνουμε νούμερα, να το γελοιοποιήσουμε, να το χλευάσουμε, για να κάνουμε ρεζίλι έναν άνθρωπο γιατί η τηλεθέαση θα εκτοξευτεί πρέπει κάποτε να πάρει ένα τέλος. Δεν γίνεται στον βωμό της τηλεθέασης να συμβαίνουν όλα αυτά».

«Βγάλαν τη γυναίκα αυτή με μαγιό για να την κοροϊδέψουν σε όλη την Ελλάδα, αδιαφορώντας προφανώς αν έχει οικογένεια, παιδιά εγγόνια και να την κάνουμε σούργελο. Καλά εκείνη δεν μπορεί να προστατευτεί, οκ! Πρέπει κάτι να κάνουμε να πούμε “όχι παιδιά. Βάζουμε κάποια όρια”. Το όριο πρέπει να μπει στο ότι δεν κακοποιούμε κοινωνικές ομάδες, είτε είναι η τρίτη ηλικία είτε κάποιος άλλος. Πολύ μεγάλη ντροπή».