Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητά εξαψήφιο νούμερο για το «All Star Survivor»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητά εξαψήφιο νούμερο για το «All Star Survivor»!

Εναν σκασμό λεφτά ζητούν ο Ντάνος και η παλιά φουρνιά από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να… ξαναπεινάσουν στο «All Star Survivor» που θα σερβίρει στους τηλεθεατές ο Σκάι.

Μπορεί στο κανάλι να προγραμματίζουν τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στο δεύτερο μισό της σεζόν (για τις αρχές του 2023), ωστόσο, αν το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού δεν έχει την αναμενόμενη τηλεθέαση, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την πρεμιέρα νωρίτερα, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για το «All Star Survivor» είναι οι Γιώργος Κορόμι, Ηλίας Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και με ένα ερωτηματικό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι δύο ονόματα για τα οποία γνωρίζουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την παραγωγή για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι! Παρασκηνιακά λέγεται ότι ο βασικός όρος που έχει θέσει το ζευγάρι είναι πως δεν θα πρέπει κατά τη διάρκεια του ριάλιτι να μπει στο παιχνίδι πρόσωπο που μπορεί να έχει συνδεθεί μαζί τους στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο, κυρίως… ερωτικό, δημιουργώντας πρόβλημα στη σχέση τους.

Το μεγάλο στοίχημα για το «All Star Survivor», πάντως, δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οπως ακούγεται, οι συζητήσεις του με την Acun Medya έχουν ζεσταθεί για τα καλά, με τον Ντάνο να έχει θέσει πολύ συγκεκριμένους οικονομικούς όρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δυσκολεύουν τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Από τη μια είναι το ύψος των απολαβών που ζητά, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνικό reality -το νούμερο είναι εξαψήφιο-, από την άλλη ο χρόνος καταβολής των χρημάτων, καθώς εκείνος θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό να του δοθεί προκαταβολικά. Αυτό το τελευταίο είναι που προβληματίζει ιδιαίτερα την παραγωγή, αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο σοβαρού τραυματισμού, που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αποχώρηση από τις πρώτες εβδομάδες.