Netflix: Ποιες σειρές έρχονται τον Σεπτέμβριο;

Netflix: Ποιες σειρές έρχονται τον Σεπτέμβριο;

Όλες οι σειρές και οι ταινίες

Ποιες ταινίες μας περιμένουν, πως και πως, για τον μήνα Σεπτέμβριο; Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις… αλλά 14 σειρές ξεκινούν στο Netflix ώστε να μην μείνουμε χωρίς συντροφιά!

ΣΕΙΡΕΣ

01/09

Off The Hook

Συνειδητοποιώντας ότι και οι δύο έχουν μια τοξική σχέση με το ίντερνετ, οι συγκάτοικοι Λέα και Μανό αποφασίζουν το αδιανόητο: να μείνουν μακριά από συσκευές για 30 μέρες.

02/09

Devil in Ohio

Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.

02/09

You’re Nothing Special

Η ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της.

02/09

Fakes

Οι έφηβες κολλητές Ζόι και Μπέκα προσπαθούν να χτίσουν μια αυτοκρατορία ψεύτικων ταυτοτήτων. Αρχίζουν όμως να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα.

09/09

Cobra Kai: Season 5

Καθώς ο Τέρι εφαρμόζει ένα νέο καθεστώς στο Κόμπρα Κάι, ο Ντάνιελ, ο Τζόνι κι ένας νέος σύμμαχος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μάχη που ξεπερνά το τερέν.

09/09

Merlí. Sapere Aude: Season 2

Αφού λαμβάνει συνταρακτικά νέα, ο Πολ δυσκολεύεται να βρει μια νέα κανονικότητα. Στο μεταξύ, οι συμμαθητές του αντιμετωπίζουν τα δικά τους προσωπικά κι ακαδημαϊκά θέματα.

14/09

The Lørenskog Disappearance

Μετά την εξαφάνιση της γυναίκας ενός δισεκατομμυριούχου, η αστυνομία της Νορβηγίας αντιμετωπίζει τον ξέφρενο Τύπο και τους δόλιους πληροφοριοδότες. Από αληθινά γεγονότα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

01/09

Love in the Villa

Το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στη Βερόνα της Ιταλίας στραβώνει, όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο.

02/09

The Festival of Troubadours

Μια απρόσμενη επανένωση ενός πλανόδιου μουσικού με τον γιο του ανοίγει παλιές πληγές, όταν ταξιδεύουν για να πάνε σ’ ένα φεστιβάλ τροβαδούρων.

09/09

End of the Road

Η Μπρέντα, μια μαμά που χήρεψε πρόσφατα, προστατεύει την οικογένειά της σε μια εκδρομή, όταν ένας φόνος και μια χαμένη τσάντα με μετρητά τους βάζουν όλους σε κίνδυνο.

09/09

No Limit

Σ’ αυτό το εντυπωσιακό ρομαντικό δράμα, μια ιδιαίτερα ταλαντούχα δύτρια βρίσκει τον βαθύ και καταστροφικό έρωτα στο πρόσωπο του εκπαιδευτή της που κατέχει ρεκόρ άπνοιας.

14/09

Broad Peak

Αφού ανεβαίνει στο βουνό Μπρόουντ Πικ, ο Μάτσεϊ Μπερμπέκα μαθαίνει ότι το ταξίδι του ήταν ημιτελές. 25 χρόνια μετά, αναλαμβάνει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε.

14/09

The Catholic School

Το 1975, τρεις μαθητές σε ένα φημισμένο καθολικό λύκειο αρρένων στη Ρώμη διαπράττουν ένα τρομερό έγκλημα που προκαλεί σοκ στους συμμαθητές και την κοινότητά τους.

16/09

DO REVENGE

Το άλλοτε πιο δημοφιλές κορίτσι σε ένα κυριλέ ιδιωτικό σχολείο και μια μαζεμένη νέα μαθήτρια κάνουν μια μυστική συμφωνία για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους.