Έγκυος η Ιωάννα Τούνη: Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωσή της!

Έγκυος η Ιωάννα Τούνη: Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωσή της!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη θα γίνουν γονείς

 

https://www.instagram.com/p/CfR0Oguv1ZO/

Έγκυος είναι η Ιωάννα Τούνη και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram! Η γνωστή επιχειρηματίας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν τη γνωστή Influencer να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάτι που η ίδια δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ακόμη. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη χώρισαν και είχαν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον!

Ωστόσο, μία ημέρα αργότερα το διέψευσαν με έναν αινιγματικό τρόπο μέχρι που ήρθε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Στη φωτογραφία η γνωστή influencer κρατάει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, μια τεράστια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και έχει βουρκωμένα μάτια.

Με πολύ συγκινητικά λόγια περιέγραψε ότι έμαθε πως είναι έγκυος λίγες μέρες αφότου «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της, νικημένη από καρκίνο.

Διαβάστε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!

Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ

Δε ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…»