Jennifer Lopez – Ben Affleck: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας!

https://www.instagram.com/p/CfR0Oguv1ZO/

Τις πρώτες φωτογραφίες του ξαφνικού γάμου με τον Ben Affleck, καθώς και λεπτομέρειες της τελετής που έλαβε χώρα σε ένα drive-thru παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου, αποκάλυψε η Jennifer Lopez.

«Το κάναμε» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος του newsletter στο οnthejlo.com, έναν ιστότοπος που Λατίνα σταρ μοιράζεται βίντεο από σημαντικές της στιγμές αλλά και tips μόδας, ομορφιάς και ευ ζην.

Όπως αποκάλυψε η JLo, η ίδια κι ο Affleck ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας το Σάββατο, περίμεναν στην ουρά για να τελέσουν τον γάμο τους, μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια και τελικά αντάλλαξαν όρκους αγάπης λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας στο Little White Chapel, ένα παρεκκλήσι γνωστό ως το «τούνελ της αγάπης».

«Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα του γάμου του κόσμου. Πίσω μας βρίσκονταν δύο άντρες πιασμένοι χέρι-χέρι. Μπροστά από εμάς, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Victorville στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους -όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα- να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω της αρχαίας και σχεδόν παγκόσμιας τελετής του γάμου…