Back to Black: Έρχεται ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse!

Back to Black: Έρχεται ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse!

Η εταιρία παραγωγής Studiocanal πήρε τα δικαιώματα για να δημιουργήσει ένα biopic για τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας, Amy Winehouse.

Με τίτλο “Back to Black”, όπως και το εμβληματικό τραγούδι της, η ταινία πήρε το πράσινο φως, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Sam Taylor-Johnson του Fifty Shades of Grey και το σενάριο ο Matt Greenhalgh.

Αυτή η ταινία θα καλύψει συνολικά τη ζωή της Winehouse και κατά πάσα πιθανότητα τη δημιουργία αυτού του “Back to Black” άλμπουμ. Μάλιστα, παρόλο που είδαμε πρόσφατα το ντοκιμαντέρ της “Amy” (το οποίο κέρδισε και Όσκαρ) από την A24, αυτή, θα είναι η πρώτη φορά που η ζωή της θα έρθει στη μεγάλη οθόνη.

Για την ιστορία, το πρώτο άλμπουμ της Amy Winehouse, με τίτλο “Frank” γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε, έγινε διπλά πλατινένιο και έκτοτε είχε λάβει μεγάλη αναγνώριση για το ιδιαίτερο ταλέντο της. Μάλιστα, το άλμπουμ “Back to Black” είναι ορόσημο για την καριέρα της με επιτυχίες όπως το “Rehab”, το “You Know I’m No Good”, “Love Is A Losing Game” και άλλα.

Αυτό το άλμπουμ, προτάθηκε για έξι υποψηφιότητες των βραβείων Grammy και κέρδισε τα πέντε, κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα. Αυτά τα βραβεία ήταν μεταξύ άλλων τα «Δίσκος της Χρονιάς» και «Τραγούδι της Χρονιάς».

Προς το παρόν δεν έγινε τίποτα άλλο γνωστό για την ταινία.