Η Kendall Jenner κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή, στο Instagram έχει καύσωνα!

Η Kendall Jenner κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή, στο Instagram έχει καύσωνα!

Το πανέμορφο supermodel αποκάλυψε το αγαλματένιο του κορμί σε μία λήψη που μετρά ήδη πάνω από 6,5 εκατομμύρια likes. 

Υπάρχει αυτό το κλισέ που διαβάζεις παντού και λέει ότι η «τάδε άφησε ελάχιστα στη φαντασία» κάθε φορά που κάποια από τις σούπερ σέξι περσόνες κάθε εποχής βγαίνει από τα ρούχα της και αποφασίζει να το δείξει σε όλο τον ιντερνετικό κόσμο.

Η Kendall Jenner λοιπόν πήρε αυτό το κλισέ και το έκανε χίλια κομμάτια, μένοντας γυμνή.

Η 26χρονη supermodel, άγγελος της Victoria’s Secret και ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian αποκάλυψε τις αγαλματένιες της καμπύλες σε μία λήψη που μετρά σχεδόν 7 εκατομμύρια likes σε λιγότερες από 24 ώρες στο Instagram. Η θέα της πίσω όψης του κορμιού της είναι ό,τι πιο hot θα δεις σήμερα.

Ξαπλωμένη μπρούμυτα στην ξαπλώστρα κάνει ηλιοθεραπεία και χαζεύει το κινητό της. Φορά μόνο ένα πράσινο καπέλο και έχει μόλις αποχωριστεί το μπικίνι της. Ναι, η Kendall Jenner δεν είναι απλά topless, είναι ολόγυμνη.

Αυτή είναι η πρώτη από τις πέντε συνολικά φωτογραφίες που ανέβασε για να δείξει στους 245 εκατομμύρια followers στο Instagram πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό της, τρώγοντας μεταξύ άλλων σούσι και κάνοντας ιππασία ή για να καταστήσει σαφές ότι περνά και μόνη της καλά.