Τανιμανίδης- Μπόμπα: Οι κόρες τους έγιναν ενός έτους – Οι τρυφερές αναρτήσεις και το πάρτι γενεθλίων!

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Οι κόρες τους έγιναν ενός έτους – Οι τρυφερές αναρτήσεις και το πάρτι γενεθλίων!

Οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, Αριάνα και Φιλίππα έχουν τα γενέθλιά τους και η χαρά του ζευγαριού δεν κρύβεται με τίποτα.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ/

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις κόρες τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή που τις κράτησαν στην αγκαλιά τους.

Το όνειρό του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έγινε πραγματικότητα, όταν πριν από ένα χρόνο ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, και από εκείνη την στιγμή η οικογένειά τους μεγάλωσε, αλλά και ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι δυο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συνεχώς κάνουν διάφορες αναρτήσεις με τις δυο κούκλες και τις καθημερινές δραστηριότητές τους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η οικογένεια Τανιμανίδη έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο και κάνουν τις διακοπές τους, αλλά και οργανώνουν την βάφτιση των διδύμων, η οποία και θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

Σήμερα (23-6) τόσο η Αριάννα, όσο και η μικρή Φιλίππα είχαν την τιμητική τους, μιας και ήταν τα πρώτα τους γενέθλια και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα έκαναν τα πάντα, ώστε να κάνουν την ημέρα τους ακόμα πιο ξεχωριστή. Οι δυο γονείς δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram διάφορες φωτογραφίες.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης προχώρησε σε μια δημοσίευση, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν... Χρόνια Πολλά αγάπες μου.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, με την σειρά της, με μια άκρως συγκινητική λεζάντα, για τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, τονίζοντας το πόσο πολύ τις αγαπάει. Η όμορφη μανούλα έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της:

Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! 🎂

Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας!

Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!

Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα!

Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας!

Να είστε πάντα γερές και καλότυχες!

Σας αγαπάμε όσο τίποτα!