Γιωρίκας Πιλίδης: «Γελάς Κιόλας, Δεν Ντρέπεσαι Ρε Ξεφτίλα;» – Έξω Φρενών Στον Αέρα Του Mega, Ξέσπασε Σε Δάκρυα!

Γιωρίκας Πιλίδης: «Γελάς Κιόλας, Δεν Ντρέπεσαι Ρε Ξεφτίλα;» – Έξω Φρενών Στον Αέρα Του Mega, Ξέσπασε Σε Δάκρυα!

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

 

 

 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος σήμερα στο πλατό, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες, όπου παρουσία του έπαιξαν τα βίντεο από τα όσα έγιναν στο Κιλκίς.

Τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η Ελληνική ομοσπονδία πάλης, από τα επεισόδια στο Κιλκίς, έπαιξαν σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega παρουσία του Γιώργου Πιλίδη!

Στην εκπομπή, αφού ο πρωταθλητής της πάλης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι κόπηκε από τους Μεσογειακούς Αγώνες, υπήρξε παρέμβαση του Χαράλαμπου Πελέκη, νομικού εκπρόσωπου της ΕΛΟΠ. Ο κ. Πελέκης ανέφερε πως οι αθλητές που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία την πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος παρεμπόδισαν την διεξαγωγή του (κάτι που αρνήθηκε ο Πιλίδης), ενώ αμέσως έπαιξαν τα βίντεο από την Κυριακή όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια μεταξύ Καρντάνοφ και γνωστού προπονητή.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως γίνεται επίθεση από πολλά άτομα, στα οποία όπως ξεκαθάρισε ο κ. Πελέκης, δεν εμπλέκεται ο Πιλίδης (κάτι που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές).

«Εμπόδισαν τους αγώνες με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν άλλοι και να διεκδικήσουν την παρουσία τους στους Μεσογειακούς Αγώνες. Χτυπήθηκε και τραυματίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Ο Πιλίδης δεν μετείχε στον καυγά, να είμαστε ξεκάθαροι. Ο Γιώργος συμμετείχε με τους αθλητές που διέκοψαν την διεξαγωγή των αγώνων» είπε και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που έχει πάει στον εισαγγελέα.

«Δυστυχώς ωστόσο, υπάρχει υλικό το οποίο έχω δει και δείχνει τον Πιλίδη να μιλά προσβλητικά σε μέλη του Δ.Σ. της πάλης», πρόσθεσε κάτι που αιφνιδίασε τον αθλητή. Η ένταση έπιασε «κόκκινο» ωστόσο, με την παρέμβαση από τον αντιπρόεδρο της ΕΛΟΠ, κ. Φάλιας για τα χρήματα που έχουν δοθεί για τον αθλητή. Πιλίδης σε έξαλλη κατάσταση είπε ότι ποτέ δεν έχει πάρει 150.000 που τον κατηγορεί η ομοσπονδία (κ. δικηγόρος του είπε ότι έχει πάρει 26.000 σε παραστατικά) και ήταν έτοιμος να φύγει από το στούντιο κατηγορώντας τους για ψέματα, τονίζοντας πως ποτέ δεν του παρείχαν γιατρό. Ο Πιλίδης επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο αποκαλώντας τον «ψεύτη» και «ξεφτίλα» με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Πιλίδης ήταν σε συναισθηματική φόρτιση και βούρκωσε, με τα πνεύματα να ηρεμούν στη συνέχεια, με τον ίδιο να θέλει να φύγει από το στούντιο.

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο».

Από την πλευρά του Πιλίδη, η κα. Μαρούπα που τον εκπροσωπεί, είπε μεταξύ άλλων: «Η ομοσπονδία κυνηγά τον Πιλίδη εδώ και ενάμισι χρόνο. Ο κ. Θάνος απαγόρευσε στον προπονητή του να πάει στην διοργάνωση, επιβάλλοντας του τον κ. Καρντάνοφ»