Γαβαλάς: «Έχω άλλα δέκα σπίτια που μου έχουν πάρει και δεν τα γνωρίζετε»

Γαβαλάς: «Έχω άλλα δέκα σπίτια που μου έχουν πάρει και δεν τα γνωρίζετε»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός επιχειρηματίας και fashion designer

 

 

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν τη Δευτέρα ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας και για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από περίπου μια δεκαετία.

Ο πρώην επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο ακίνητο των 31,5 στρεμμάτων στην Κάντζα, το οποίο πωλήθηκε προ ολίγων ημερών σε δημοπρασία έναντι 9.000.001 ευρώ, δηλαδή μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.

«To ακίνητο μου πέρασε σε άλλα χέρια. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει κι ούτε θέλω να μάθω, εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο γιατί δεν έχει άδεια, αν γίνει θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτίριο. Η κανονική αξία του ακινήτου είναι 18 εκατομμύρια, τα 9 ήταν ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε. Τριάντα χρόνια ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα, το κράτος πήρε λεφτά, πήραν δόξα από εμένα γιατί έφερα όλους του σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα μεγαλύτερη προσφορά από όσο θα μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά, δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, είναι κοντά μου κι εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Το κτίριο είναι λεηλατημένο και πιστεύω αυτό ήταν η τιμωρία μου για όσους ήθελαν να τιμωρηθώ».

Κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε: «Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση. Χρωστάω ακόμη λεφτά στο Δημόσιο. Πότε δε γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω κι άλλα δέκα σπίτια που μου έχουν πάρει απλά δεν έχουν γίνει γνωστά».