Κάτια Ταραμπάνκο: Λύγισε on air για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της!(video)

Κάτια Ταραμπάνκο: Λύγισε on air για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της!(video)

Μαίνεται ακόμη ο πόλεμος ανάμεσα στην Ουκρανία και στην Ρωσία και η Κάτια Ταραμπάνκο ενημερώθηκε για την κατάσταση της χώρας από την οποία κατάγεται, την περίοδο που βρισκόταν στο Survivor.

 

 

Για τον τρόπο που ενημερώθηκε από την παραγωγή του reality επιβίωσης μίλησε το νεαρό μοντέλο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση της για την οικογένειά της που ακόμη βρίσκεται εκεί αλλά και για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι συμπολίτες της.

«Στο camp που ήμασταν, δίπλα ήταν το αεροδρόμιο και άκουγα τα αεροπλάνα και σκεφτόμουν “ουάου τι γίνεται”. Όταν μου είπε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία, έπαθα σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι εκεί να είναι καλά και να σταματήσει όλο αυτό. Μου το είπαν μέσα στο παιχνίδι. Με βοήθησε η Ευρυδίκη γιατί είχε ακούσει να το συζητάνε παιδιά που μπήκαν μετά και είπε στην παραγωγή να μου το πουν γιατί θα το μάθω αλλιώς και θα είναι χειρότερο.

Με πλησίασαν, μου εξήγησαν τι συμβαίνει και με άφησαν – γιατί ήταν σοβαρός ο λόγος – να μιλήσω για πέντε λεπτά με τη μαμά μου σε ανοιχτή ακρόαση και να μου πει τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα έχεις επικοινωνία θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Οι συγγενείς μου είναι στη Μαριούπολη. Σε ένα χωριό 15χλμ από τη Μαριούπολη. Είναι ακόμα εκεί. Έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ότι απλά θέλουν να με πάρουν από εκεί για να πάω δίπλα στους γονείς μου αλλά ταυτόχρονα, αφού μου είπαν ότι είναι καλά σκέφτηκα – όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται – ότι αφού μου δίνεται μια ευκαιρία να δουλέψω, πρέπει να το “βουλώσω” και να προχωρήσω για να βγάλω λεφτά και να βοηθήσω… Δε το μετάνιωσα καθόλου που πήγα δεύτερη φορά. Πέρασα πολύ όμορφα και έκλεισε ο κύκλος πολύ όμορφα», είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.