Πάνος Ιωαννίδης: «Ελπίζω να μοιάζει στη μαμά του, γιατί είναι πολύ όμορφη»!

Πάνος Ιωαννίδης: «Ελπίζω να μοιάζει στη μαμά του, γιατί είναι πολύ όμορφη»!

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του!

 

 

Ενθουσιασμένος είναι με τον ερχομό του γιου του ο Πάνος Ιωαννίδης. Μετά την είδηση-βόμβαότι ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο σεφ και κριτής του MasterChef, μίλησε στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από το στούντιο που γυρίζεται ο διαγωνισμός μαγειρικής.

Όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τόσο την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, όσο και τη σχέση τους αλλά και την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με όσα είπε, η σύντροφός του είναι πολύ όμορφη κι ελπίζει να της μοιάσει ο γιος τους.

Στην ερώτηση πως νιώθει που έγινε πατέρας αλλά και ποια είναι τα συναισθήματά του ο γνωστός σεφ απάντησε: «Νιώθω εξαιρετικά όπως κάθε πατέρας. Είναι μοναδική στιγμή. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα όταν τον πήρα αγκαλιά. Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο παρά τα συναισθήματά του. Σίγουρα ο φόβος υπάρχει μην σπάσει κάτι, αλλά τον πήρα αγκαλιά. Δεν μ’ αρέσει η ιδιωτική μου ζωή να φαίνεται δημόσια. Θα τον πούμε Κωνσταντίνο, από τον μπαμπά της μαμάς».

Η συνέχεια είχε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις όπως αν το ζευγάρι θα κάνει δεύτερο παιδί ή αν σκέφτεται να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί με τον ίδιο να απαντά θέτοντας τα όριά του: «Δε μίλησε κανείς για γάμο». Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι ερωτήσεις ήταν προσωπικές και δεν θα ήθελε να απαντήσει. Τέλος, στην ερώτηση αν του μοιάζει, ο σεφ, απάντησε αυθόρμητα και πολύ γλυκά: «Ελπίζω να μοιάζει στη μαμά του, γιατί είναι πολύ όμορφη».