Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι ένα ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Τα καλά νέα όμως, όπως φαίνεται, ταξιδεύουν κι έτσι έγινε γνωστή μία πολύ ευχάριστη είδηση για εκείνους. Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, ο chef και κριτής του MasterChef και η ηθοποιός σύντροφός του, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Χριστίνα Πατσιώκα, η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο με πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Η σχέση τους μετρά σχεδόν 2 χρόνια. Συγκατοικούν από τον Νοέμβριο του 2021. Μέχρι προσφάτως όπως έλεγαν δεν έκαναν σχέδια για γάμο, περνούσαν πάρα πολύ καλά οι δυο τους, αγαπούσε και θαύμαζε ο ένας τον άλλο, είναι χαμηλών τόνων, αλλά και δεν κρύβονται», σημείωσε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος περιγράφοντας το ζευγάρι πριν αποκαλύψει τα ονόματα τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωρίστηκαν διαδικτυακά, μέσω συνομιλιών στο Instagram και η σχέση τους έγινε γρήγορα μία σχέση ζωής. Μία σχέση που οι δυο τους φροντίζουν να προστατεύουν και να ζουν με όση ιδιωτικότητα γίνεται, καθώς είναι και οι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα κι αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό.

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον- και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο. Δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω, πάντως, πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία», είχε πει σε συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιβάλλουν με ιδιωτικότητα τη σχέση τους και σε ό,τι αφορά τα προφίλ τους στα social media, όπου οι κοινές τους φωτογραφίες είναι λιγοστές.

«Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό. Δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένο παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον», είχε αναφέρει και πάλι η ηθοποιός στη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.