Ποια ηθοποιός δήλωσε «Έτρωγα μία φέτα καρπούζι κάθε μέρα για τρεις μήνες»;(video)

Ποια ηθοποιός δήλωσε «Έτρωγα μία φέτα καρπούζι κάθε μέρα για τρεις μήνες»;(video)

Όσα αποκάλυψε ηθοποιός… εθισμένη με τις δίαιτες!

 

 

Έγινε γνωστή στις αρχές της Χιλιετίας με τον ρόλο της «Τούλας», της υπέρβαρης, ακομπλεξάριστης, ελληνοαυστραλής φίλης της Βίκυς Σταυροπούλου στη σειρά Είσαι το ταίρι μου.

Ο λόγος για τη Σοφία Βογιατζάκη που μίλησε στην εκπομπή Mega Stories για τη μάχη της με τη ζυγαριά και τα πρότυπα ομορφιάς, που επιβάλλει η κοινωνία στη γυναίκα: «Έχω υπάρξει και λιγότερο και περισσότερο αδύνατη, έχω υπάρξει κι όπως είμαι τώρα, με πολλά κιλά. Δε με επηρεάζει στο πώς αισθάνομαι. Δε με αφορούσαν ποτέ αυτά που έλεγαν οι άλλοι. Οι άλλοι βλέπουν αυτό που τους επιτρέπεις να δουν».

Όπως εξήγησε, στο παρελθόν γυμναζόταν τακτικά και το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Ωστόσο, ένα ατύχημα τα άλλαξε όλα. «Μέχρι τα 17 μου έκανα ενόργανη γυμναστική και κλασικό μπαλέτο. Ήθελα να γίνω χορεύτρια, ήμουν ένας κανονικός, αδύνατος άνθρωπος που γυμναζόταν πολλές ώρες την ημέρα. Ξαφνικά σπάω το πόδι μου, βάζω 4,5 μήνες γύψο και πήρα 22 κιλά», αποκάλυψε.

«Με το που βγάζω τον γύψο, ξεκινάω αιματηρές δίαιτες. Μια φέτα καρπούζι καθημερινά για 3 μήνες. Έχανα 20 κιλά, έπεφτα κάτω, λιποθυμούσα. Είπα "Ok, ας ζήσω με αυτό, δεν πειράζει". Ας υπάρχει κι ένας άνθρωπος σε αυτή τη ζωή, που θα πεθάνει χοντρός», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Τέλος, ανέφερε πως δε δίνει πλέον, καμία σημασία στη γνώμη των άλλων και την ενδιαφέρει μόνο να αγαπάει η ίδια τον εαυτό της. «Το αν έχω παραπάνω κιλά δε με επηρεάζει στο πώς αισθάνομαι, πώς λειτουργώ ή αν αγαπάω τη Σοφία ή όχι», τόνισε η Σοφία Βογιατζάκη.