Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης?

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης?

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς ο έρωτάς τους όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που μοιράζονται πλέον με το κοινό τους, είναι θυελλώδης!

 

Πολύ σούσουρο ωστόσο γίνεται τελευταία και ακούγονται όλο και περισσότερο οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι φήμες αυτές, ειδικά μετά την ερώτηση του Μάνου Κονταρού στην Βανδή στο Chart Show, σχετικά με το πότε θα τους παντρέψει, φούντωσαν περισσότερο και έτσι σήμερα Κυριακή 1/5 η Soula Glamorous έκανε την αποκάλυψη που όλοι περίμεναν καθώς όπως ο Μπισμπίκης θα το πάρει το κορίτσι!

Ο Κονταρός ''λύνει'' τη σιωπή του για την κουμπαριά με Βανδή και Μπισμπίκη

Ο Μανώλης Κονταρός έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Τετάρτη 20/4 μεταξύ των οποίων αποκάλυψε τι βλέπει για το μέλλον της σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή. Ο τραγουδιστής μιλάει πάντα με πολύ μεγάλη χαρά για το λαμπερό αυτό ζευγάρι της showbiz.

Ήταν μάλιστα από τους πρώτους που άφησαν αιχμές πως αυτή η σχέση είναι σοβαρή και ενδέχεται να πάει παρακάτω με εκείνον κουμπάρο. Αυτή τη φορά ωστόσο, ήταν πιο φειδωλός στις δηλώσεις του τονίζοντας πως ο χρόνος θα δείξει.

«Ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Με τιμούνε με τη φιλία τους κι εγώ με τη σειρά μου τους τιμώ, τους σέβομαι και τους εκτιμώ», ανέφερε για το αν θα γίνει τελικά κουμπάρος στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή.

«Έχω περάσει δύσκολα. Πιστεύω ότι εκείνη τη χρονική στιγμή μια ανώτερη δύναμη ήθελα να παραμείνω στη ζωή και συνέχισα και είμαι καλά» είπε ο Μανώλης Κονταρός.