«Ένας όμορφος άνθρωπος»: Όλοι υποκλίνονται στην Ιωάννα Παλιοσπύρου που έδειξε για 1η φορά το πρόσωπό της!

«Ένας όμορφος άνθρωπος»: Όλοι υποκλίνονται στην Ιωάννα Παλιοσπύρου που έδειξε για 1η φορά το πρόσωπό της!

Όλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο και δύναμη ψυχής που έχει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα ανέβασε φωτογραφία από το πρόσωπό της χωρίς την προστατευτική μάσκα.

 

 

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Instagram από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», οι θεραπευτικές μάσκες που φοράει όλους αυτούς τους μήνες η Ιωάννα την προστατεύουν από μολύνσεις και επιταχύνουν την επούλωση των πληγών στο πρόσωπό της. Οι γιατροί πλέον της επιτρέπουν σιγά-σιγά να «απεξαρτηθεί» από τη μάσκα της και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, θέλει να «μας ξανασυστηθεί».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, να υπενθυμίσουμε πως μέσα από την χθεσινή ανάρτησή της δήλωσε: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα».

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διάσημοι και μη υποκλίνονται στο μεγαλείο της ψυχής της. Όλοι μιλάμε για ένα όμορφο άνθρωπο, που δεν έχει πάψει να αγωνίζεται καθημερινά για εκείνη, αλλά και για τους γύρω της.